hippik2.jpgCsokiCsaj keze eltört, a lelke meg darabokba. Csoki nyilván nem dícsérte meg. Sőt külön fegyelmi eljárásban részesítette a 70km/ó miatt, és mármár válóoknak nevezte, hogy CsCsaj nem kötötte be magát.

A megbeszéltek szerint a biztosítós és egyéb papírokat én vittem be Csoki cégéhez. Aminek az volt az értelme, hogy én egy kicsit realistábban kezelem a dolgokat, mint CsCsaj, meg jártassabb is vagyok az ilyen adminisztrációs kutyvalékokban, és hátha megdumálok valami pénzügyest/hr-est egy kedvezőbb ítéletre.

Beléptetési procedúra után és sok-sok magyarázkodás után eljutottam a pénzügyi osztály megfelelő részéhez. És lám, csodák csodája egy volt fősulis évfolyamtársam volt az illetékes. Bratyizás, és puszi pacsi után, meg a deörülökhogylátlakmivanveledigyunkkávét után haveri alapon Csokinak csak a kárt kell kifizetnie és az első féléves bónusza ugrik csak (holott a teljes évit meg kellett volna hogy vonják tőle)....

Így, laptop előtt ülve, és egy konkrét állásajánlatra adandó választ mérlegelve gondolkodom. Nem csak azon gondolkodom, hogy elfogadjam-e, hanem azon is, hogy mi lett belőlünk szakadt farmeres világmegváltós folyton vigyorgó kölykökből. Hogy azok a laza srácok meg vannak-e még a sok hivatalos öltöny és kosztümgönc alatt.

Hogy miért gondolkodom ennyire ezen a munkán? Nem annyira jó a fizu, mint amennyire szeretném. És kocsit kell vennem hozzá. És messze van. De amúgy, amúgy minden más meg tetszik. 

Felnőtt ember felnőtt döntését kell meghoznom. Miközben a bennem lévő kamasz kinyomós sajtot eszik kiflivel, kocsi hátsó ülésén titokban szexel, farmert és sportcipőt hord, és kedvenc helyei egyike a Zugló Gyöngye... 

Szerző: Verde Lunaria  2013.02.04. 17:39 4 komment

Címkék: én csoki ezeréve

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr665062623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bélla 2013.02.04. 21:59:30

tapasztalatom szerint, az ún. "komolyemberek" gyakorlatilag már igen korán 18-22 éves korukra (vagy már korábban) "készek". szerintem (ne keseredj el!) Te már sosem leszel ilyen. nem is kell erőlködnöd, maradj csak amilyen vagy! szerencsédre kellő intelligenciával vagy felvértezve ahhoz hogy bármikor elhitesd a "túloldallal" hogy közülük való vagy. értsd bármikor tudsz felelős döntéseket hozni ami megfelel az ő, a világ jelenlegi elvárásainak...szerintem most is fogsz…amúgy meg maradj meg a tornacipős, zuglóikocsmázós, autóbanpajzánkodós gyereknek. eza fajta tudadhasadás szerintem nem abnormalitás, csak a teljességre irányuló kísérlet egy „ilyen-amilyen” korban.

…és mink „ egyvérbőlvalókvagyunktemegén” alkalmi bloggcimborák pont ezé' a dologé’ járulunk ide alkalmsént hozzád…

perenne-2 2013.02.05. 07:28:25

Mindenhonnan tovább lehet lépni :-) Ha úgy érzed van elfogadható része és nem ráz a hideg tőle, miért ne? Zugló gyöngye? De kicsi a világ, pár percre laktunk tőle gyerekkoromban. Amúgy pedig megvannak. Lehet, hogy csak néha kacsintanak ki az öltöny alól, de megvannak. :-)

Verde Lunaria 2013.02.05. 17:21:28

@bélla:
há' mostand megnyuktattá :D

@perenne-2:
Igen, tutira megvannak a vásott kölkök.
ZGYben tán biliárdoztál is? :)
Nem tudom... Nem akarok már ugrálni... :)

perenne-2 2013.02.05. 18:49:24

Biliárd? 30 éve nem jártam ott. Utoljára gyerekkoromban, az meg már több 40-nél is. Szerinted volt akkor biliárd? :-))
süti beállítások módosítása