Elfáradtam.

Kezem, lábam nehéz. Mozgatni magam maga a pokol.... De alig két órája még az endorfin csalfa víziója késztetett mozgásra és vigyorgásra, kereken egy órája pedig az Adrenalin hozta elő belőlem az ősi ösztönöket.

Mert SzSz mellett ébredni, és a fürdőszoba tükörben összevigyorogni azért nem egy lelombozó dolog. De mindezt teljesen legálisan tenni.... Azért, na....

Ami eztán következett, kivédhetetlen volt. Álltam a nullás felkanyarodó sávjába, és egyszercsak kiszakadt a futóművem. Vagyis azt hittem. Aztán hogy defektem van. És már nem is értettem, hogy mi van. Mert a lámpa piros, és már 5 perce araszolgattam. Én meg csak pillogtam.... Hogy basszus felrobbant a Verda. Ekkor láttam kiszálni a Vénkecskét.... Kiszálltam én is, és hat a barma belém jött. Mert véletlen elindult...... Megijedtem, nem voltam a helyzet magaslatán egyáltalán.

Mindezt az is mutatja, hogy nem volt nálam a vezetős cipőm, csak a magassarkúm, és lukas zokniban ácsorogtam a kocsi mellett.

Tragikomédia, én mondom....

 

Szerző: Verde Lunaria  2013.05.31. 09:06 4 komment

Címkék: autos szsz

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr195337069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chanson 2013.05.31. 10:46:53

Huhh, szegény... Milyen jó, hogy épp bőrrel megúsztad. Meg az is eszembe jutott, hogy milyen jó, hogy még sincs magassarkúm... :-)))

chanson 2013.05.31. 13:35:02

@Verde Lunaria:
Mivel a fiam egy rózsaszín kivételével "ellopkodta" mindet a fiókomból, így elmondhatom: VAN. :-)

Verde Lunaria 2013.06.03. 09:54:09

@chanson:
ennél csak egy szebb dolog van, a páratlan Lukas zokni :D
süti beállítások módosítása