Van-e annál nagyobb öröm, ha minden a helyére kerül? Érheti-e az újonnan költözőt nagyobb boldogság annál, mint Sem az, hogy végre tudja, hogy minek hol a helye?

Ez a mennyei béke szállt meg, miközben tegnap este egy szál bugyiban boroztam a huzattalan és párna nélküli, de idegen takaróval borított ágyamon. Mert igen, lett megoldás. Mindennek lett helye.

Minekutána semmit nem találtam meg, főleg a fehér melltartóim a céges egyeninghez (céges ing se leledzett sehol), és elérhető konyhai eszköz a pohár Volt, étel gyanánt , meg csak Alkohol van a hűtőmben, így bevillant a zseniális ötlet, hogy miként fogom tudni biztosan, hogy mit merre és hol találok. A mód, hogy mindennek meglegyen a helye egyetlen szempillantás alatt kivitelezhető egyszerű Rutin művelet.

Felettébb egyszerű és lényegre törő....

Minden ki nem bontott dobozt és zsákot begyűjtöttem a nappali közepébe, a ruhákat kiborítottam, csinos halmot képezve, a félig kinyitott dobozokat összeöntöttem, az üresek meg az erkélyen végezték.

Fixre van mindennek helye.

Minden kérdéses dolog fellelhető a nappali közepén.

rendrakc3a1s.jpg

Szerző: Verde Lunaria  2013.08.02. 08:59 2 komment

Címkék: otthonom

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr285439478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agyragobogar · http://www.agyragobogar.com/ 2013.08.04. 09:23:57

ez zseniális ötlet, most jól megjegyzem és majd alkalmazni fogom :D

Verde Lunaria 2013.08.05. 08:46:36

És azóta megvan a kérdéses fehér melltartó :D
süti beállítások módosítása