azt hiszem, azzal, hogy APK édesanyja elment, megint tanultam valamit. Az életről és magamról.

Néha tényleg túl érzékeny vagyok és hírből Sem ismerem a leszarom tablettát. Még jó, hogy vannak barátaim, akik azért erre emlékeztetnek. Hogy vannak terhek, amik nem az enyémek, és tanuljam meg lerakni őket. És ha nem veszek mindent magamra akkor azzal nem falat emelek, csak normálisan viselkedem. Nem kell mindenki bánatába belehalnom.

És az is milyen jó, hogy az ilyen nebáncsvirág korszakaimkor írnak, hívnak, megszorongatnak, erősítik a pozitivumaim. Meg tartják bennem a lelket.

Itt vannak, velem. Ez olyan... jó... CSUPA NAGYBETŰS JÓ

Szóval...

Kedves Barátok, (bár nem olvassátok a blogom, mert nem is tudtok róla), köszönöm. Tényleg.

Szerző: Verde Lunaria  2013.10.10. 11:57 2 komment

Címkék: barátok köszönöm

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr505561709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chanson 2013.10.10. 21:55:50

Régen is érzékeny voltam, most még inkább... Talán a felettünk eltelt idő is számít? Nem tudom... Mások terhét letenni, talán azokat nem cipelem (nem is gondolkodtam még ezen), inkább a pillanatok, amik megérintenek, néha hosszú pillanatok...

Verde Lunaria 2013.10.11. 10:08:47

@chanson:
tudom, miről írsz. Csak az is igaz, hogy nem szabad, hogy ez elhomályosítsa azt ami nekünk éppen akkor jó. Mert nem kell aggódni, lesz rossz nekünk is, és akkor nem biztos hogy ennyi együttérzést kapunk. Ha meg kapunk is, azt is max zsebre csaphatjuk (nem én gondolataim. Csokié)
süti beállítások módosítása