Azon tűnődöm, hogy mikor számoltam vissza ennyire lelkesen. Nem. Ez a lelkes nem jó szó. Csak visszaszámolok. Minden nap eszembe jut, hogy még hét hónap három nap, hét hónap két nap, hét hónap egy nap... Vágom a centit, húzom a strigulákat....

Lassan már már olyan, mint mikor a hülye amerikai filmekben a rabok számolgatnak a szabadulásig. Pedig ez nem szabadulás. Ez változás lesz. Jelentőségteljes, fontos változás.

Mostanában nem esett szó SzSzről. ha pedig mégis, akkor csak nagyon felületesen. Nem véletlenül. Talán azért nem, mert vele kapcsolatban nem változott semmi. Szokásos hullám hegyek, és hullám völgyek, de egy lépést se tettünk semerre. Még hátra se, nemhogy előre.

Hét hónap egy nap múlva elbúcsúzok huszon éveimtől, és gyarapítom a harmincasok táborát. Ebbe a táborba viszont úgy szeretnék belépni, hogy az életemnek ezt a részét is lezártam, rendeztem. Nyilván nem egy örök megoldás, csak egy lépés. Lépés afelé, hogy normális párkapcsolatom legyen, amiben lesz merszem gyereket vállalni. Mert még mindig nagyon szeretnék családot, csak eddig nem igazán sikerült megtalálni az alanyt.

Hét hónap egy nap múlva lezárom az életemnek ezt a részét.

Miközben ezt írom, azért... erősen ott van bennem a.... SzSz fontos része a jelenemnek és a múltamnak, de a jövő már más kérdés...

Hablatyolok itt összevissza.....

Akármi történhet hét hónap alatt. Persze.

De igazából ez már egy eldőlt kérdés. A válasz és lépés már tudott. A döntés megszületett, a vég kifejlett. Kicsit olyan, - és a példa abszurd, tudom - , mint mikor a haldoklóban tudatosodik, hogy hét hónapja és egy napja van hátra. Csak egy lehetetlen csoda változtatna a helyzeten.

Hogy fáj-e? Nem. Most nem. Hogy fájni fog? Jobban mint bármi fájt valaha. És hogy addig mi lesz?

Kiélvezem. Kiélvezem, hogy így ahogy, úgy ahogy velem van. Megélem ami időnk maradt, magamba szívom még amit lehet, aztán búcsúzom.

igaz-szerelem.jpg

Tudom, hogy olvasod, de normálisan ugyse tudok veled beszélni.... Így könnyebb....

Csók: Csacsid

Szerző: Verde Lunaria  2014.01.08. 12:59 Szólj hozzá!

Címkék: szsz

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr215746685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása