Te vagy az egyetlen, aki fontos neki. Te vagy az az egyetlen ember, akire figyel. Akire hallgat, akit feltétel nélkül szeret. Vár rád. Vár rád, és történjen bármi, ő kitörő örömmel fogad. Mert szeret. Hiába mész el egy fél órára egy, egy órára, dolgozni, egy hétre, vagy egy hónapra, ő vár rád. Neki te vagy a legfontosabb....

Talán meglepő, de az én kis szőrgombócom is ilyen....

Talán kiröhögösz, hogy az enyém kicsi, nem lesz 50 kiló csak 12. Hogy játékos és kölyök. és olyan bizalommal fordul minden kutya és minden ember felé, amit én is a legnagyobb döbbenettel szemlélek, hogy lenne mit tanulnom tőle.

Esélytelen az én kis vakarcsom a te 50 kilós vizsla keverékeddel szemben. Valóban, az én gombócom a tied fél fogára se elég.

De kurvára nem vicces, hogy a kis és közepes kutyáknak fenntartott futtatóban Te a behemótoddal bejössz, és amikor megtámadja az én Vacakom, én nem tudok mit tenni... Nem tudom kivenni a szájából, nem tudok hozzáférni a kutyádhoz, az enyémhez meg pláne nem.

Kértelek szépen, hogy hívd vissza. Nem egyszer, nem kétszer, nem fél perc Volt az attrocitás. És te komótosan szívva a cigid épp csak oda sétáltál, és NÉZTED. Majd böffentettél, hogy ugyan, csak játszanak.

Szóval. Kedves magassarkú cipőben kutyát sétáltató, hamutál szájú, korlátolt értelmi képességű növény! Ha tegnap nem a kutyám lett volna az első, én megtéplek. Én kikaparom a szemed, és a magad után otthagyott kutyavégterméket belekenem a képed.

Ellenben, azt tanultuk az oviban, hogy a kutya a gazdi tükre, amit a gazdi tesz, ahogy a gazdi viselkedik, amit a gazdi érez és gondol, azt képezi le a kutya... Ez az egy szerencséd, máskülönben meglehet, hogy az én alig 4 kilós kölyök kutyám ízekre szedi a te 50 kilós neveletlen ebed, majd a hamvain örömtáncot jár.

Oké. Kicsit passzív aggresszív vagyok. De még a kutyaszart se szedte össze maga után ez a p.csa...

Szerző: Verde Lunaria  2014.02.06. 08:42 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr815801140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chanson 2014.02.06. 10:31:45

Vannak korlátoltak... Már mástól is hallottam rémtörténeteket a sétáltatókról. Ilyenkor adok hálát a mi kicsiny udvarunkért, mert a parkért, a patakért, az erdőért... Mind-mind itt van a közelben. Bár itt is van, aki az udvarából kiengedi a kutyáit a parkba, csak úgy szabadon. Két német juhászt. Múltkor hazafelé kicsit be voltam ijedve.

Verde Lunaria 2014.02.06. 10:45:59

@chanson:
Nem az a bajom, hogy póráz nélkül voltak a kutyák, mert a futtatónak az a lényege... hanem hogy egy idióta p.csa Volt a gazdája, akit k.vára nem érdekelt semmi.
Na ja... de mit is várnék mást? A kutyások is emberek....

Angel.hu 2014.02.07. 16:55:16

én egy erdőben sétáltató békés természet vagyok,de ennek a nőnek biztosan leordítottam volna a haját..
van az a pont,amikor elgurul a gyógyszerem..(és azt épp az ilyen kétagysejtűek hozzák ki belőlem)..
szegény pici Dió..
tök ügyes voltál a testcsellel!
süti beállítások módosítása