Lakóbaráttól kaptam karácsonyra salsa bérletet, hogy semmi kibújóm ne legyen, ne találjak kifogásokat, menjek és salsázzak. Előítéletes voltam, és kicsit az elkeseredett singlik fizetett találka helyének gondoltam. nyilván a kilenc és fél radi poros, félhomályos tornaterme villódzott a szemem előtt...

A valóság pedig... közel Sem ennyire kétségbe ejtő. Valóban javarészt 27+os egyedül állók vagyunk. De van két irtó jófej 50+os nagymamánk, akik valami frenetikusan jól táncolnak. Van egy apu-anyu-kissrác, ahol anyura a fél csoport rá van moccanva, mert baromi vékonyka, a kissrác túlsúlyos de egy imádni való 7 éves, aki meglepő őszinteséggel áll mindenhez, apu meg egy nyugodt-jópasi családapa, aki iszonyat irigylésre méltóan és hatalmas szeretettel terelgeti a kis családját. Van a vaságyyal30kilós160centis mérnök srác, aki első ránézésre az amerikai filmek lúzere, mégis maga a jókedv, és nyitottság a világra, van a szép szőke lány, aki mindig fülig pirul,ha párban táncolunk, van a nagyon dagi lány, ő mozog a legszebben. A negyvenes pár, akik mindig csak egymással akarnak táncolni, ahol apu nagyon okos, anyu meg nagyon sárkány, de óráról órára egyre jobban oldódnak, és tegnap már mosolyogtak is. Hmm.... az új fijú, a csíkos pólós. Múlt órán Volt először, amikor először kerültünk össze, a helló utáni második kérdésem, vagy inkább kijelentésem, hogy te már tanultál. És ő már tanult, valóban. Eszméletlen jó vele táncolni. Évek óta nem táncoltam olyan jót, mint tegnap este, mikor hozzá érkeztem utolsó táncra.

Pedig először megállapítottuk Lakóbaráttal, hogy valójában jó ez a salsa, minket csak a zene meg a pasik zavarnak. Most már annyira nem is.

Órák után meg mint két kamasz vihogva sétálunk haza, pletyizzük, hogy ki hogy táncolt és melyikünk hol Volt mennyire béna, és hol röhögtünk hangosan egymáson.

Tök jó salsázni.

 

 

 

Szerző: Verde Lunaria  2014.02.21. 09:20 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr835825131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása