Tegnap este felhívott egy emberke, hogy tetszik az életrajzom, menjek interjúra. Tudom, hogy nem túl pozitív hozzáállás, de a legszívesebben elküldtem volna a francba. A héten eddig már három interjúm volt, és pénteken is lesz még három. Nyilván iparkodom jól csinálni, meg tenni és menni előre, de kezdek besokalni....

Oké, oké... tudatosan, keresve, emelt fővel előre és akkor meg lesz a minden szempontból igazi.

Ennek az "elegemvan" hangulatnak az ellentételezésére tegnap kiélvezkedtem a karácsonyi ajándék masszázsom.

ayurveda.jpgA szalon az oktogonon van, nagyon kedvesen fogadtak. Amíg várakoztam kaptam nagyon finom narancsos teát. Igazából már a várakozás is teljesen lazító volt. Chinoazeri* bútorok, jótékony félhomály, finom illatú füstölők, kellemes meleg. Tetszett.

A szoba, ahol maga a masszázs folyt, egy picikét lehetett volna melegebb. Legalábbis én ennél egy kicsit melegebbet szeretek. (Ez az egyik, a két negatívum közül, amit tapasztaltam, mert csak kettő volt.) Jól esett, ahogy a meleg olajjal végig tapicskoltak. Nem volt erős masszázs, hanem tényleg olyan kellemes lazító. (mert ugye ami masszázson én eddig voltam, az mind brutális svéd masszázs volt, amit magamban ordítva ugyan, de mindig iszonyatosan élveztem, mert akkor aztán az összes görcsös csomót kinyomták belőlem)   Szóval megtapcsikoltak megdícsérték a szép, ámbár kötött izomzatom (amiket a zsírszövetek jól rejtenek). Én meg csak élvezkedtem... Aztán persze vége lett. Olyan rövid volt az a 60 perc.... Bőven elviseltem volna még egyszer ennyit. És itt jön a második negatívum. Sajna a 60 percem inkább 50 volt. Ezt azért fájlalatam.

De nyilván letörölték a savanyúságot a képemről, amikor a kezembe nyomtak egy kupon, amin 80%os kedevezményt adtak a következő masszázs árából.

Szóval nagyon vigyorgósra tapicskolva jöttem el, és este még azt is örömmel konstatáltam, hogy a meleg olajtól amivel végig kencéltek finom puha és selymes lett a bőröm. Tetőtől talpig.  :))))

 Bár, még egy utolsó megjegyzés. Nekem a fejemre nem csurgattak semmit... Az baj?

Szerző: Verde Lunaria  2013.02.07. 09:31 6 komment

Címkék: vélemény én kedvenc

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr715067025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motymoty 2013.02.07. 11:02:53

:D én értékelni szoktam, ha nem csurgatnak a fejemre semmit. Főleg télen.

A csurgatás az mire jó?

Verde Lunaria 2013.02.07. 11:05:43

@motymoty:
Nem tom. De ahogy most képeket kerestem a bejegyzéshez, mindenhol csurgattak a fejre :D

Aszittem, hogy Ti nagy és okosok esetleg tudjátok :D

motymoty 2013.02.07. 11:24:19

@Verde Lunaria: Szerintem nagyon csúnya dolog télen az emberek fejére csurgatni.

idegszaggató 2013.02.16. 11:47:28

Nekem ez valahogy megint erotikus felhangot kapott :D

Verde Lunaria 2013.02.16. 17:19:15

@idegszaggató:
A csurgatás? :D Hááát.... biztos az is lehet erotikus

(Ui: örülök Neked :D)
süti beállítások módosítása