-Hát nagyon nem hatott meg ez a tegnapi "esemény".

- Minek kellett volna meghatnia?

- Talán a jósnő előrejelzéseinek?

- Ja! Hogy az. :) Nem leszek öngyilkos, APK anyja... meg majd kiderül. Eddig sem volt túl jó színben. És azért én nem gondolom, hogy fél éve van hátra. Legalábbis nagyon remélem. Mert APK nem ezt érdemli.

-Olyan közönyös vagy inkább közömbös vagy. Pont úgy csinálsz, mint akire semmi hatással nem volt ez az egész.

- Mert nem is volt. Azt gondolom, sok itt az önbeteljesítés. Az meg röhej, hogy rettegett, hogy el merje e mondani, hogy majd megpróbálom megölni magam. És tudod, azért neked se kéne vaknak lenni. Gondolod, hogy a sok rizsa az elején nem azért volt, mert megfigyelte a meséire adott válasz reakciókat. Abból analizált.

- Nem akarsz hinni neki.

- Eltaláltad.

- Mi van akkor ha minden egyes szava igaz.

- Nem tudom. Van a spirituális énem, de nem fogta meg. Nem mozgatott meg. Nem gondolom, hogy minden szava igaz lenne. És én ahhoz hogy gyógyszert szedjek be, túl gyáva vagyok. Még a fülem se merném kilyukasztani.  És azt gondolom, hogy amig van munkám meg pénzem, nem tudok megint olyan mély depresszióba esni, mint anno. Legalábbis remélem.

- És mi van a spáros sztorival?

- Mire gondolsz?

- Amikor annyira magadra vetted LN (lapos nézésű barátnőm) szavait, hogy elfelejtetted miért mentél be. Totál megzavarodtál. Járkáltál le-fel.

- Az mind APK miatt volt....

- Meg magad miatt. Ne kend rá. Na szóval, ha ilyen lesz, akkor később mi lesz? Nem félsz? Nem rettegsz? Nem kéne komolyabban venni ezt?

- Nem. Nem kéne. Mert Nagyim velem van, vigyáz rám. Vigyáznak az égiek is. Segítenek. És igazából az üzenet az lenne jó, ha lenne, ha APK anyja az orvosi vizsgálaton csupa jó hírt kapna, mert akkor könnyebb lesz elhagyni APKt.

- Azért félelmetes, hogy a bennünk lévő szörny, hogy elnyeli, mennyire képes visszafojtani az igazi érzéseid. Magad se érzed.

- Most miről beszélsz?

- Erről. A pökhendi, affekta álarcól. Legalább magadnak ismerd be. Legalább magadnak...

Szerző: Verde Lunaria  2011.06.12. 14:36 Szólj hozzá!

Címkék: én magamközt

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr382977617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása