Ezt most muszáj megosztanom veletek. Annyira cuki!

Két "hogyan-csökkentsük-a-taot" telefon között felhívott keresztfijam (Kefi). A kis gengszter. Az a zabálni való bandit. 3 éves, de a dvd lejátszót, és a telefonokat profibban kezeli mint bármelyik hülye felnőtt az ismerettségünkben. Imádni való:

- Hálló!

- Szijja, Kefim! Hát te?

- Hálló, mi újság? (az első "szava" a miújszágvan volt :) )

- Semmi drágám, miért hívtál.

- Anya mondta, hogy te közelebb vagy a Jézuskához, és hogy te mondtad a mikujásnak, hogy kérek micimackó csokit. (gengszterünk nem mondta, hogy ilyet kér, én meg ráhibáztam)

- Háát, azt nem mondanám, hogy közelebb vagyok....

- Figyelj, mond meg lécci a Jézuskának, hogy dönthetős cipelős dömpejt kérek, jó? Jajjj....

És letette. Visszacsörögtem, erre már uncsitesóm veszi fel a telefont. Kiderült, hogy a kis csibész titokban hívott fel. Ami nem is olyan nagy cucc, mert fényképek vannak a névhez rendelve, és hát kikeresett. Láttam, hogy képes rá, hívta már így az apját az anyja tapis telefonjáról. Én is így jártam.

Nem mondom, hogy uncsitesóm örült, hogy kicsiny fija növeli a telefonszámlát, de mondtam, hogy majd továbbítom a kérsét a Jézuskának. Mint kiderült, Kefim nem bízik az anyjáékban, mert Mikulásra se kapott markolot, meg pingvines csokit.... :D

Zabálni való kis gézengúz :D

Szerző: Verde Lunaria  2011.12.08. 10:08 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr973447535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.12.08. 11:35:31

:) Biztos h van térerő Odaát?

Verde Lunaria 2011.12.08. 13:53:49

@anyuss:
azt nem tudom... egyenlőre a szám sincs meg...
Tipp?
:D
süti beállítások módosítása