Nem tudom, hogy kicsiny országunkból hányan tévedtek este 7kor a retekklubbra és ragadtak ott a megkritizálhatatlan műsoron.

Alapszitu:

András, a 36 éves építési vállalkozó egy vizsgálat során megtudja, hogy Hanna, a legkisebb lánya, nem az övé. A vérteszt kizárta az apaságot. András a 36 éves építési vállalkozó felesége aggódva rohan férjéért a rendőrségre, ahonnan telefont kapott, hogy mindig nyugodtt férje megverte a gyerekorvost és örjöngött a rendelőben... A háromgyermekes anya hazaviszi feldúlt férjét, aki otthon egy bőröndbe hajigálja ruháit és elköltözik, miután megvádolta a feleségét, hogy félre lépett. Jön az apasági teszt, majd az okos kamasz nagylánynak köszönhetően az anyasági teszt is, ahol is döbbenetes tények jutnak a család tudomására, mégpedig, hogy Hanna lányuk nem az övék. Hosszas tépelődés után és természetesen profi ügyvédi segítséggel megkeresik az igazi lányukat, felveszik a szülőkkel a kapcsolatot, és örülnek, hogy mindenkinek jól megy sora....

Kritika:

Ekkor sz@rt! Már csak azért néztem végig, mert annyira gáz volt, hogy az már zseniális. A szereplők (a nem kicsit túlsúlyos szőke elönytelenül öltözködő asszonyság, a maffiózóba hajló apa, a tudálékos tenyérviszketős kiskamaszok), a narrátor (esküszöm, ha valaki úgy mutatkozik be hogy András, innentől kezdve automatikusan kapcsolom, hogy ő egy 36 éves építési vállalkozó), az érzelmi mélységek (amik főleg a döbbenetes, elképzelhetetlen, mérhetetlen, fájdalom, bizonytalanság szavakkal voltak megtámogatva), a sztoriban a hangulat fokozás (bár nem nagyon lehetett mit fokozni, hisz az első két percben világossá vált a sztori, és max azért izgultunk, mikor fajul fizikai erőszakig a két szülő perpatvara), a helyszínek zseniális megválasztása (ld campona parkolója, mint nőgyógyászati klinika rendelője)....

És hogy miért néztem végig, és miért folyt a könnyem közben? Hát aki emlékszik a "van egy kék tó a fák alatt, ha beleteszem lehűti a lábamat" című csoda dal okozta eufóriára, az hasonlókat élhet át eme gyöngyszem kapcsán is.

A következő részben egy részeg nagyit gyanúsítanak meg gyilkossággal :D Már alig várom :DD

 

Szerző: Verde Lunaria  2012.05.15. 12:30 Szólj hozzá!

Címkék: ajánló vicc

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr644512499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása