Jelenlegi cégem, legyen mondjuk Haferschnitzer Kft (Zabhegyező kft). Gondos, pontos, kiszámított, tényleg oda van figyelve mindenre, olyan katonás német rend uralkodik a rendszerben. Kellemesen kiszámítható és tetszetős.

A cégnél szellemi állomány dolgozik, APK "kollegái" és vannak úgy negyed ezrednyien, természetesen pasik, ezért a sok szabályozott folyamaton kívül esik az egységes megjelenés, tehát az öltözködésre nyilván nem lehet szabályokat hozni: háborogna emiatt az önérzetes zabhegyezők lelke. Az illat viszont, az cseles megoldással egységesíthető!  Ne essék félreértés, a reggeli kártya lehúzásnál nem áll szembe a Portásbácsi mindenkivel és spricnizi le kölni vízzel. És a szépkártyával se köteleznek szépillat megvásárlására.

Kedves germán kollegáink cselesebb rendszert találtak ki.

Kérem szépen a szisztem az alábbi:

a természet rendjének és módjának megfelelően a kielégített folyadékigény után mint minden humanoidnál, cégünk munkatársainál is beindul a kiválasztási folyamat, és előbb vagy utóbb, de napjában legalább egyszer az alkalmazottak meglátogatják Winston Churchill-t. Ekkor éri a büdös munkást a váratlan csapás, arcon/hátba/nyakon spriccketi a neves politikus ajtajára felszerelet mozgásérzékelővel megáldott szagtalanító szörny, mely ellen védekezni nem, csak és kizárólag elfogadni lehet. A permet kikerülhetetlenül aláhull, és 24 óráig a dolgozón marad.

Mit nekünk azerbajdzsáni birkózó csapat, vagy rendszeres időköz. Kit érdekel puma legújabb parfümje. A Haferschnitzer GmbH-nál olyan összetartó a csapat és annyira jól működő, hogy a kollegák illata is a legmélyebb egyetértésben azonos.

Mindenki egyformán tavaszi virágmező illatú.

Szerző: Verde Lunaria  2012.08.10. 16:02 4 komment

Címkék: vélemény munka meló vicc

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr504705368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.08.10. 16:48:43

Nem értelek. A fenyő jobb lenne??

Verde Lunaria 2012.08.10. 16:56:46

@anyuss:
állítólag a friss óceán akkora felháborodást váltott ki, hogy azután a fenyővel nem próbálkoztak

2012.08.10. 17:04:58

@Verde Lunaria: :) És a gyöngyvirág?

Verde Lunaria 2012.08.13. 08:31:57

@anyuss:
merész újítás. De tetszik az ötlet. Asszem be is dobom az ötlet ládába :D
süti beállítások módosítása