Addig nem vettem észre, amíg mások fel nem figyeltek rá. Először Anyu, aztán SzSz jegyezte meg vigyorogva, hogy van olyan akármim amiből nincsen pöttyösöm?

Mert hogy vannak pöttyös bugyiim, zokniim. Pöttyös pólóm több színben és természetesen rövid na meg hosszú ujjú pöttyös ingem. Pöttyös táskám, pöttyös zakóm, pöttyös balerina cipőm, és pöttyös bögrém. Pöttyös hálóköntösöm és pöttyös szoknyáim, és természetesen nyári ruhám.

Nekem annyira nem tűnt fel, hogy rendellenesen pöttyös mindenem, és ha meglátok valami pöttyöset, azt megveszem. Vagyis nem is veszem meg, csak szimplán hozzám ragadnak ezek a dolgok, és velem jönnek. Mint ez a cipőcske ma:

pöttyös.jpg

Na igen, a Dakarra, akarom mondani a Bamakóra is pöttyös autóval mennék :)

Na teccik? :)

Én imádom a pöttyeit, a piros sarkát, a csajosságát. Na igen... a 180+-omhoz azért elég merész. Dehátha egyeszer PÖTTYÖS!!!

 

Szerző: Verde Lunaria  2013.02.05. 17:35 2 komment

Címkék: én kedvenc

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr985064344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motymoty 2013.02.06. 16:46:40

Ezen a pár centin már igazán nem múlik.

Nem arról volt szó, hogy nem tudsz ilyenekben menni?

Verde Lunaria 2013.02.06. 18:33:00

@motymoty:
Ugye hogy nem mulik? :-)

Amugy de... A bokam nem birja. De uj melohej valszleg autos lesz. 10metereket meg talan fogok tudni tipegni. :-) autan majd leveszem :-)
süti beállítások módosítása