Az autó beljesének tisztántartás több okból is kívánatos, ha szingli nőként tengeti az ember leánya tétova mindennapjait. Többek között az autó egy lehetséges szextetthely, amely képet ad adott hímneműeknek a megkívánt női egyedről.

Így kissé kínossá tud válni, hogy a kesztyű tartóból tényleg kipottyan egy kesztyű, hogy a túlélő pogácsa morzsái díszitik az amúgy szép új gumiszőnyeget, hogy a nagy drámás szakítások után akad néhol még pár telekönnyelt pézsé, valamint a forráspontra melegedett serikók Sem túl mutatós az anyós ülésen.

Persze ez tényleg csak akkor kínos, ha az igéző szürke szemű-jegygyűrűtlen-jóillatú-magas-inteligens-kedves -kellemes beszélgető Partner-egy hétig együtt dolgozunk -77es évjáratú-tanácsadó sráccal megy ki az ember lánya ebédelni és kellemesen fagylaltot nyalogatni. De akkor nagyon....

imagesCAM8XI66.jpg

Szerző: Verde Lunaria  2013.07.23. 17:38 2 komment

Címkék: pasi élettipp

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr365421844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agyragobogar · http://www.agyragobogar.com/ 2013.07.25. 01:06:58

tippek az élethez: jobb ha a pasinak van kocsija, így ő kell végezze a szextetthely takarítását.

extra tipp: az még jobb ha lakása van, ahova a fentebb említett kocsijával elvisz romantikusvacsorázni :D

Verde Lunaria 2013.07.29. 08:25:40

@agyragobogar:
okos. Nagyon okos!
Van még mit tanulnom
süti beállítások módosítása