A jelen bejegyzést egy elkóborlt olvasás idézte elő. A mai

Cikk írója sorra veszi a mai reklámok által suggalt kép... A vezető szerepben lévő nő, aki családanya, gasztro zseni, feleség és mesés szerető, csodás csacsogó barátnő, fitten frissen a jó pap holtig tanul elvet magáénak tudva mosolyogva küzd a hétköznapokkal....

Egyetlen ember van, akiről el tudom hinni, hogy képes ezt mind véghez vinni, ő pedig Paragrafus..... Hogy ezt mind mind mind képes végig verekedni. De még nála is kételkedem, mert várnám egy üveg tekilával a kezembe a pillanatot, hogy mikor omlik össze, hogy aztán főnix legyen megint.

Ellenben én esendő lélek... Tessék csak rám nézni. Van egy középvezetői melóm. De mindegy is a szint, a mennyiség a lényeg.... Az meg nem sok, hanem rengeteg, hegyekben tornyosul és a tömege nem csökken, hanem nő nő nŐ NŐŐŐŐ.... A tanulás? Örülök ha tessék lássék lépést tudok tartani a csodás animágus módon váltakozó törvényeink legjelentősebb pontjaival.

Gyerekem ugyan nincs, de család azért akad, és ha tényleg annyi időt kellene rászánnom, amennyit... Van, hogy arra nincs időm, hogy telefonon felhívjam Anyut. Dióra se annyi időm jut, mint amit szeretnék, bár azért igyekszem, de elvetemült kutyatartók szerint én egy rémes gazdi vagyok.

Mi van még... JAAA HÁT PEEERSZE!!! A pasi. Olyan, aki mellé félholtan bezuhanhatok minden este, olyan nincs. Olyan van, akivel, ha kegyes a sors, havi egyszer egymásnak esünk, és van olyan jó, hogy nem veti a szememre, hogy lábaim nem feltétlen állnák ki a selyemteszt próbáját. Ez Levon a tökéletes szerető értékéből? Nyilvánvalóan. Bár nem is kell attól tartanom, hogy jajj a pont a szőrös lábam miatt fog ejteni. Mondjuk azt a pasit agyon kellene ütni, aki ha a minden más területen tökéletesen teljesítő feleségét azért hagyná el, mert aznap épp nem frissen gyalult a virgácsa.

Nem elhízni.... Lehet mutogatni rám, hogy a "kövér vörös nő", na de! Nyilván nem kontrolláltam megfelelően ezt a kérdést, mert szakítottam, elköltöztem, lakást vettem, sebet nyalogattam, és mindeközben mind lelkileg mind anyagilag kevesebb jutott a fittségre. Személyi edzővel tényleg könnyű. Tudom. Volt. Az az egyetlen jelenleg, amit az APKs időkből tényleg folyamatosan visszasírok. Most nincs ilyen Luxus, de van hazaesés melóból, kutyasétáltatás, ülő munka, és nem kell menekülnöm otthonról. Mivel a szex, mint egészséges és nem hízlaló izé nem napi stressz levezetőm, lehet ítélkezni, hogy néha napján megiszok este egy pohár bort, eszek egy finom vacsit, vagy mittom én... most persze, elkezdtem ezt a mozgás izét (megint).... Meg kajára odafigyelést, na de na... ki nem kívánta még meg egy végig idegeskedett nap után a pizzát, ami meleg, házhoz jön és a takaró alól is lehet néhány falatot a kutyának juttatni belőle...

Kifogásokat gyártok és keresek? IIIGEN. Gyarló vagyok, és emberi. Hibázok, elbukok, de próbálok javítani, és megtanulni elengedni...

Én egy ilyen lökött, szétszórt, kényszeres, de nagyon szeretni szerető nő vagyok millió hibával.

De... de akar a fene egy ilyen Hamis tökéletes képnek megfelelni, ha belül meg egy örökgyerekhippi, aki este 9kor csodáscsokismuffint süt, csak hogy a barátosné mosolyogjon, vagy ha nem tartja gáznak a kutyát hajnli hatkor majnem pizsamában levinni pisilni.... 

Szerző: Verde Lunaria  2014.01.30. 16:29 9 komment

Címkék: emberek

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr15790164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Verde Lunaria 2014.01.30. 16:50:23

UPDATE:
azért azt se felejtsük el, hogy rohadtul nem lehet mindenki vezető és baromira nem is kell annak lenni, mert akkor mégis, ki dolgozik?
Ezt a szemléletet amúgy is rühellem... GRRRRR

chanson 2014.01.30. 23:42:06

Ha a mai nő olyan, mint amilyennek leírta az illető, én nem szeretnék az lenni...
Azt gondolom, hogy a család nagyon sok helyen azért nem áll meg, mert már nincs ott a családfő, azaz a férfi mögött a nő. E helyett mellette vagy előtte van. Felborult minden, s ennek isszuk a levét... a nagy emancipációnak.
Nem irigylem a nőket a mai világban, de a férfiakat sem. Mert egyre inkább elveszti mindenki az igazi helyét.

Most vesszünk össze? A vörös kövér nő én vagyok. :-D

Verde Lunaria 2014.01.31. 10:49:25

@chanson:
szerintem ezen nem veszünk össze, a cím lehet mindegyikünnké :D

@anyuss:
ezt még nem is hallottam J.A.-tól. Tetszik :D

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2014.02.01. 20:42:00

Odaférek még a dobogóra a vörös kövér nő versenyben? ;)
A tökéletlenségemről magam is ódákat szoktam zengeni... És büszke vagyok a lököttségemre, mint ahogy szerintem Ti is, nem? :)

Sangel 2014.02.01. 21:05:01

<3 csodáscsokismuffin <3

me.thinks 2014.02.01. 21:18:57

@Verde Lunaria: Kedves Verde Lunaria. Én írtam ezt a sokak által borzasztónak tartott posztot, amit köszönöm, hogy elolvastál és belinkeltél. :) Köszönöm, hogy leírtad a véleményed és megmutattad a másik oldalt is, a valóságosabb életet. Na de a lényeg, ennek kapcsán jutottam el a blogodra és le a kalappal előtted! Belefeledkeztem az olvasásba. Nem ismerlek, azt sem mondhatom, hogy régi olvasód lennék (ha csak fél óra nem számít nagy időnek) de szerintem ne hagyd abba az írást! Olvastam a blogon, hogy filóztál rajta, abba kellene hagyni... szerintem nem kellene! Mindegy, hogy index címlaposak a cikkeid, vagy sem, de ha csak pár ember van aki szívesen olvassa és akinek mosolyt csalsz az arcára az írásaiddal, akkor már megéri! :) A blogod megy a könyvjelzőim közé és remélem ezentúl is stílusos, humoros posztokkal leped majd meg az olvasókat. :) Nekem nagyon bejön, hogy lazán és humorosan írod le a hétköznapokat. Na abbahagyom, mielőtt átmegyek csöpögősbe. További sok sikert és jó blogolást kívánok.

Verde Lunaria 2014.02.03. 08:35:58

@Enchantée: @chanson:
Nem dobogozunk, mind nyertesek vagyunk és pont :D

@Sangel:
...meg a marcipánja ;)

Verde Lunaria 2014.02.03. 08:40:26

@me.thinks:
Szia, először is megleptél :)
Másodszor is vannak borzasztó posztok, és van hogy az a borzasztó kap pont nagyobb nyivánosságot. Tudom milyen érzés :D
Harmadszor meg attól vagyunk ennyien, hogy ennyiféleképpen gondolkodjunk.
Negyedszer meg köszi :DD
Ötödször meg el kéne kezdenem végre melózni :D
süti beállítások módosítása