Valószínüleg a ciklusomnak azon részén tartok, amikor már azért is hisztizek és rinyálok, hogy egyáltalán élek. UTÁLOM!

Ellenben, tegnap este Volt randim Valentinnal. A szusis randi. Amennyire vártam, estére annyira a hátam közepérek kívántam az egészet és a tehetetlen dühöm végett inkább ordítva dühöngeni tudtam volna. Ciklus, na... Nem is tudom, hogy foglaljam nektek össze az eseményeket. Lustaságom arra sarkall, hogy mindezt párbeszédes formába tegyem, a többit a fantáziátokra bízom.

Áh.. mégse... nem lehet jól körül írni az eseményeket.

Valentin rendőrrel ellentétben illatosan várt rám az étteremben, lesegítette a kabátom, alám tolta a széket, és cukin zavarban Volt. Azt gondoltam, hogy az ilyen nőfalók nem idegesek, mert miért lennének, ez olyan Rutin, mint nekem a pénztár könyvelés... Oké, mint másnak a kézmosás.

Tök döcögősen Indult az egész beszélgetés. Bár tény, sokkal közelebb állt hozzám ez a helyzet, mint az előző esti, aztán végül valahogy az elsuhanó szusik árnyékában mégiscsak gyenge poénokkal heherészve csak belelendültünk. Jó két órát elszórakoztunk, elemeztük mindenféle elénk kúszó étel miben és miben nem létét, ettünk mákos szemet és többször átfutott az agyamon, hogy tényleg ilyenek a randik, amiknek szex kéne hogy legyen a vége? Annyira nem Volt semmi erotikus töltete, vagy ilyen... szóval mindkettőnkből hiányzott a ráutaló magatartás.

A vacsi után lementünk a Dunapartra sétálni, mélyen elemeztük, hogy bezzeg egy éve milyen nagy Volt az árvíz, és az egyik ilyen mutogatás közben, eljátszottam, hogy lepottyanok a rakpartra....

- Neked nem görbülhet egy hajad szála se, ne már!

- Miért ne, nééézd, GÖRBÜL :D

- De ne, komolyan....

- Értékelem az aggódásod. Tartasz Csokitól, hogy kicsinál mi?

- Egy gentlaman vagyok.  És igen, félek tőle, hogy a sz.rt is kiveri belőlem ha kárt teszek a játszópajtásában. Haza vihetlek?

- Hozzád? :D

- Őőőőőőő.....

- Jaj, bocs izé, rossz poén Volt. Vicceltem.

- Nézd, az van....

- Mond nyugodtan, hogy utálod a csajokat akik nem bírnak pálcikával enni, és látni se akasz többet :d

- Csoki mondta, hogy zűrös vagy és hogy........ jót tenne neked egy kis lazulás, érted.... és én meg ebbe, szóval jó vagyok. Csak meggondoltam magam.

Álltam ott bambán, értettem én, hogy most elmondja, amit eddig is tudtam, de baromi ciki Volt hallani, ilyen végszó meg azért lássuk be, még porig is alázza az embert, szóval nagyon gyorsan nagyon kicsire összementem, hogy ez... extra ciki.

- Ne értsd félre.. Csak....

- Oké, oké ne folytasd, hidd el elég ennyi. Ne haragudj, hogy Csoki, meg én, szóval sajnálom és ....ez most nekem kínos és... örülök, hogy megismertelek és tányleg sajnálom!

- Ne, ne félre értesz. Nekem lenne kedvem máshoz is, csak... mit szólnál ha nem rohannánk annyira? Érted, kiköthetünk ma nálad vagy nálam, de... nekem van kedvem jobban megismerni téged. Tetszik, amit látok és tetszik amit hallok. Sőt, jobban tetszik a... hűh ez sablonos lesz, de TE belülről jobban tetszsesz és lenne kedvem....

- Őőőőőő.....

- Na jó, szeretnélek még látni, aztán ha nem lesz jó, megdöntelek és elfelejtjük egymást.

- Őőőőőőő........

 

Szerző: Verde Lunaria  2014.02.26. 07:03 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr335832452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása