Ettem egy levest a kínaiban. Dolgoztam, megoldottam egy bogarászós fityfenét, és még csak negyed négy. Ennél már csak kevésbbé vagyok hasznosítható... Így következzék a folytatás:

3. kör:

- Most legalább nem vagy gebe. Jól tart az asszony? Hát a lagzi mikor lesz? :D

- Ne baszogass. Nem lesz lagzi. Anyámék kedvéért csinálnék esküvőt, meg nekik csinálnék lagzit, de ők meg akármikor jöhetnek hozzánk kajálni.

- Még mindig nagy rajtad a nyomás? De tudod mit? B.szni rá, mit akarnak mások. De a te dolgod. Auuuuuuu, barom, mit csinálsz, ne rángassd a kezem.

- Mért dugdosod?

- Mit?

- ADD IDE A KEZED!

- NEM! MI a.... ááááááááá! Hagyjál!

- Nincs rajta gyűrű. Hm... aszittem. :D

- Egy f.sz vagy. Kicsavartad a törött könyökem!!!

- Ne rinyálj, annyira nem durvultam. Csak azt hittem szégyelled bevallani a nagy szingli dumáddal, hogy téged bezzeg meggyürüztek. :D

- F.sz vagy, és akár még így is lehetne, ezt nem csinálhatod.

- :D na mesélj! Megkérte a kezed és elküldted a picsába....

- Hagyál, ez fájt.

- Ne terelj. Így van, igaz?! Ez a szitu. :D

- Ki kért meg? És kit küldtem el a picsába?!

- Na ez az. :D SzSz megkért, és APK-t elküldted a picsába. VAGY: APK megkért és elküldted a picsába :D

- Mi van APK mindenképpen mehet a picsába?!

- Ezt csak ő nem tudja egyedül :D Vagy tudja? Mi van már? Mond már.

- Semmi. Semmi közöd hozzá! Ne nyomorgasd a gyűrűs ujjam. Haggyál már. Vegyél gyűrűt és kínozd vele a ŐT. >:(

- Oké, mielőtt kinyirsz - megjegyzem, nem a pálinkától nézel ki pornósnak - tudod nem zörög a haraszt... Hé, jól vanna. Ne csináld. Félelmetes vagy! Nem, elkeseredett. Na jó. Némabéla, figyelj, ez az egész gyűrűsködés csak nektek csajoknak OLYAN NAGY SZÓ! Mert ugye ti beleláttok mindjárt 5 kölköt, meg örök eltartáts, meg azért van az egész, hogy a többi ostoba libának felvágjatok, és ha kell, ha nem gyűrűt akartok. Na. Érted... Túlspilázzátok. És nem gáz, hogy még egyik balf@sz se húzott fel egyet az ujjadra. Nem a te hibád, hogy ennyi év után se kellesz nekik :D Oké, oké, vicceltem. Okos csinos nő vagy, csak most mitől vagy ilyen pornós kinézetű, te jézus isten... a szempillád, ilyen van a pornósoknak! Mi a...?! De ez nem a tiéd vagy?! Ez most minek? Ettől még nem lesz gyűrű az ujjadon.... Jó, jó befogtam. Hm... tudod, nálunk pasiknál ez máshogy megy. A tökösebbjei a példányainknak csak akkor ad gyűrűt a te kattant fajtádnak, ha komolyan gondolja. Tudod. Akkor már olyat érez, hogy na... Hogy az már ellentmond a természet szavának, mert érted, mi azért vagyunk, hogy szaporodjunk, sokasodjunk, sokszor, sok nővel, nem eggyel leélni egy életet! Persze, a te eseteidben... figyelj, az oké, hogy APK töketlen, de SzSz is? Oké, megkövtelek, nem akartam még egyszer eltörni a kezed, szóval bocs. De te se vagy ám szent! Legalább az egyik tudja, hogy mit akarsz, vagy annyi infót kapnak rólad, mint én, az elmúlt 10 percben? Ugyhogy akadj le a témáról, én vicceltem csak, naaa... egyszer majd jön a herceg ló farokkal, és meg adja ami neked jár! Ez most egy poén volt. Lehet röhögni! :D

- Elfogyott a borom. Hozok még. Kérsz még sört?

- Még jó, hogy válaszra se méltatsz. Maradj, majd én hozok.

 

 

Szerző: Verde Lunaria  2012.01.13. 15:16 1 komment

Címkék: csoki

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr423542860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozgaztanar 2012.01.14. 11:04:32

hát, te nem sokat beszéltél.. :)
biztos mindig tele volt a szád piával! :)))
süti beállítások módosítása