Ugye most már SZSZ is "aktív" olvasó. Igazából annyira nem. Max ha nem akarom kétszer leírni ugyanazt, rákérdezek tőle, hogy olvastad? Ja, hogy nem... Szóval annyira "nem szereti". Nem szereti, mert... Mert szerinte olyan szavakat adok az ő és APK szájába, amik torzítanak a valóságon. Hogy neki az egész úgy tűnik, mint Harry Potterben a jó és rossz karakter megformálása... meg különben is, ha nem ismerné az egész sztorit, a maga sok ezer évére visszamenőleg, akkor ez csak egy olyan csaj picsogása lenne, akinek kvázi megvan mindene és mégis elégedetlen. Persze, nyilván más, hogy tud minden háttér infót, de így...

Ezen azért tegnap este agyaltam. Mert ugye APK-val nem vagyok beszélő viszonyban, hiába állt a polcon az elpusztított borok helyén azok pótlása, hiába várt gőzőlgő teával... Egyszerűen nem volt kedvem beszélni vele. Ehelyett gondolkodtam.

Gondolkodtam, hogy valóban nem kerek az itt leírt sztori. Nem az igazi. Mert egy tucat érzés, esemény, környezeti hatás van még ami itt nem jelenik meg. Ami nem adja vissza, hogy miért szenvedek még mindig APK-val, és miért szerencsétlenkedek még mindig SZSZ-szel. Mégha a jelen üres picsogás is...

De könyörgöm, ezt az egészet magam miatt kezdtem el. Azért, hogy tisztán lássak. És ha torzít a valóságon megítélésem? Ha néha elvakít a düh, a harag vagy a kétségbeesés, esetlegesen a boldogság, vagy a nosztalgia, vagy ha csak úgy, saját magam szubjektivitása miatt nem tényszerű sok helyen a blog, akkor mi van? Nem dönthetem el, hogy mit szeretek jobban a tökfőzeléket vagy darázs tésztát?!

Ha csak ezt nézem, akkor ódákat tudnék zengeni a tökfőzelékről, és örök kárhozatba taszítanám a darázs tésztát.... Mert én, a többséggel ellentétben imádom a tökfőzeléket és hetekig el lennék rajta, és szintén a többséggel szembe menve gyűlölöm a darázs tésztát... És van joga bárkinek is emiatt "megvetni"? Nincs. Mert itt minden szubjektív. Minden rólam, és az adott pillanatban felmerülő gondolataimról szól.

Még akkoris, ha az egész blogom üres picsogás.

Szerző: Verde Lunaria  2011.11.29. 17:04 10 komment

Címkék: én szsz

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr63422442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sangel 2011.11.30. 14:44:09

1. Férfi! Más szemmel látja a dolgokat.
2. Lehet nem volt a legjobb ötlet elmondani neki a blog címét. Mert /ezt majd kifejtem/
3. Mindenki máshogy olvassa el a blogod, máshová helyezi a hangsúlyt, máshogy értelmezi a kétértelmű szavakat, máshogy képzeli el, hisz a fantázia világába írunk. Ahol igenis jogunk van meghamisítani a valóságot, még ha nem is tudjuk, hogy megtesszük. Hisz két barátnő közt máshogy hangzik el ugyanaz a mondat, mint két férfi és egy pár közt.
Visszatérve röviden: Meine véleményem csak az, hogy semmi joga nem lehetne leszólni téged az itt leírtak miatt, mert ő akarta elolvasni, nem kérted rá, hogy tegye meg. Másrészről, ha picsogásnak tartja, akkor nem ismeri ezt az oldalad. És pontosan ezért névtelen általában a blog, mert ez az az oldalunk, ami valójában a miénk és nem tárjuk nyílt színre, csak ismeretlen emberek közé, mert még mi magunk sem tudunk 100%-osan szembenézni vele....Így hát ne vesse a szemedre, mert nem hiszem, hogy neki nincsen semmilyen félelme, amivel nem mer szembenézni... Sőt....
Bocsi, hosszú lett :)))

Sangel 2011.11.30. 14:46:14

Még egy gondolat:
" Nem tudom elmondani senkinek, tehát elmondom 'mindenkinek'"

Verde Lunaria 2011.11.30. 14:52:13

@Sangel: :D megszok, vagy megszökik ez továbbra is áll.
Amit nekem kell megtanulni ebben, és minden helyzetben az az, hogy ez vagyok én, és leszarom ki mit mond :D
És igaz, igaz...

kozgaztanar 2011.11.30. 17:30:27

darás tészta, nem darázs tészta! az durva lenne!! :D

Verde Lunaria 2011.11.30. 17:32:20

@kozgaztanar: ezt az egyet tett szóvá SZSZ is....
ejj... ti tudatlanok! Felénk vidéken, ez igen is daráZS tészta :D
Vaaaaaaaagy, csak ez az édes anyanyelvem :)

kozgaztanar 2011.11.30. 17:33:48

hát, mi pasik már csak ilyen szőrözősek vagyunk... :D

Verde Lunaria 2011.11.30. 17:34:30

@kozgaztanar:
pontosítok, ti közgazdász pasik vagytok ilyen szőrözősek...

motymoty 2011.12.03. 15:11:41

Egyiket sem szeretem. :)
süti beállítások módosítása