Egyrészt azt a gondolatot pörgeti végig, amivel Krumplibogár is dobálózott. A szeretlek témakört.

Hogy szerinte az a nagy különbség, hogy én nem szeretem öt, ö meg szerete engem, mire é azt reagáltam, hogy nana, mire megyek vele hogy szeret, bánna inkább jobban. De végülis ezt megkapod APKtól is, hiába mondja hogy szeret, mire mész vele? Csoki meg az én esetemben meg ugyis tudod hogy szeretünk, viszont az hogy kimondjuk az vagy annyiból számit hogy mégiscsak igéretféle (jabazmeg barátod simán leszek igérem mindig, szóval na, akkor szeretlek), vagy pedig annyiból számit hogy jólesik hallani akár Csokitöl mint havertól, akár SZsztöl mint szeretötöl/pasitól etc. Csak éppen a kettö kvára mást jelent. Na mindgy, szóval értettem az ö gondolatmenetét is, csak éppen a két eset totál nem ugyanaz.

 

A másik meg annak kapcsán tanulságos, hogy alapvetöen intelligens kommentelöid vannak, és alapvetöen nem másítottad meg a tényeket amiket irtál a posztban se. Mégis, senkinek (mármint engem leszámitva) meg se fordult a fejében, hogy itt egy olyan irásról van szó, melyben egy regényt olvasnak, tehát a föhöst már ismerik és szeretik, a többi szereplö pedig a történetben nem kell hogy kidolgozott személyiség legyen, hisz ök csak azért vannak, hogy a föhös utján akadályokat célokat helpeket alkossanak. Ha igy tekintjük az irást, akkor teljesen értékelhető hogy a föhöst a következö részben boldogan szeretnék látni (és avval se árulok nagy zsákbamacskát, hogy ha a blogbeli föhösöd életét nem a sors hanem te irnád, akkor a következö részben meg is találná a boldogságot (és az se érdekes hogy kétméteres vagy akár Csoki mellett)), természetesen megint csak egy oldalrl vagy két dimenzióban bemutatott parner oldalán, akinek a motivációjáról az olvasó nem is tudna meg semmit, de nem is érdekes hiszen a föhös van középpontban.

 

Na de bazmeg mindezt összekeverni a való élettel? És a föhösnö helyett neked adni tanácsot, hogy na akkor mit is kell csinálni? És itt egyébként Csoki is kicsit kényelmes külsö szemlélö ám, aki érthetö modon a haverjának szurkol.

 

Na, ez volt a második tanulság, hogy elég egy kicsit elkenve, nem brutál öszintén elöadni a prokat kontrákat, és rögtön fel se tünik, hogy annyiból lettem kikiáltva szaralaknak (Csoki és a kommentelők által) hogy igazából a föhösnö vágyait nem szolgáltam ki. Na persze nyilván a dolog kétélű, mert nem is én lettem kikiáltva annak hanem SZsz.

Csak össze ne keverjél Szsz-szel valahogy, mert akkor onnantól van a félreértés. :D

Na gyerekek, ha többet nem jelentkezek, SzSz kinyírt ezért a húzásomért...

Pedig csak azért csináltam, hogy teljes legyen a kép. Mármint a negatív hősről :D

Szerző: Verde Lunaria  2012.10.17. 15:39 14 komment

Címkék: szsz

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr604854455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motymoty 2012.10.17. 17:03:12

Ez egy olyan regény, amit a főhős szemén keresztül látunk.

Az úgyis tudod, hogy szeretünk, de nem mondom, mert az már felelősség témakört a főhősnek sem kommentálom. :D

Verde Lunaria 2012.10.17. 17:16:01

@motymoty:
de azért az csak feltűnt, hogy le lettetek inteligensezve :D

Szvetlana 2012.10.17. 18:37:16

Kedves SzSz!

Ha a fohosnot, akar kidolgozott, akar kidolgozatlan szemelyisegkent nem tudod boldogga tenni mar hosszu ideje, valamint a fohosno sem kepes a sajat eletenek iranyitasat a kezebe venni, akkor valahol megiscsak van problema. Nem kicsi. Ha valakit szeretek akar baratkent, akar szerelemmel, azt pedig ki tudom mondani. Csak tudni kell vallalni a felelosseget.
Tisztelettel: M
Ui: Verde nyugodtan torolheted ezt a kommentet.

Verde Lunaria 2012.10.17. 19:57:25

@Szvetlana: dehogy torlom!!! <3
Villamoson vok es hangosan vihogok. Teccik. Bocsi.

díva naíva 2012.10.17. 20:46:20

Khm kedves SzSz. Tudod mit??? KIFOGÁS és SZÓFORGATÁS, nem arról kell beszélni, hogy a vad idegen intelligens egyének mit gondolnak rólad, ha ez téged érdekel, sajnállak.

Ha már olvasod annak a nőnek a blogját, akit tudod sz.... nem írom le, mert leszakad az ég :D szóval, ha Te odavagy érte, akkor elé állsz egy baromi nagy csokor virággal és egy próbáljuk meg együtt-tel és nem mellébeszélsz.

Nem ennek kellene történnie? Deeee, ha annyira fontos lenne, de annyira nem fontos. Csak annyira szorítjuk a szálat, hogy ne meneküljön, annyi gondoskodással és figyelemmel látjuk el, hogy azért ne szabaduljon tőled, de kapcsolatot felvállalni, na, azt már nem. Ha nem lennél annyira önző, mint amennyire vagy, akkor elengednéd.

Nem lenne mindez gond, ha Verde is erre vágyna, de ő normális kapcsolatra és családra vágyik, na ez az a szerep, amire Te (vele) nem vágysz, engedd el, hogy meglelje a boldogságát!

Köszi.

Verde, Te meg nyunyoghatsz és anyázhatsz, de ha jobban belegondolsz, tényleg szabadulnod kell tőle érzelmileg, hogy egy olyan embert szerethess előbb - utóbb, aki azt szeretné az élettől, amit Te...

Ui. mikor is jössz haza? :)

Szvetlana 2012.10.17. 21:26:31

Diva naiva: jol szoltal!!! Mit iszol? , ezeket en mar le sem mertem irni. Egyebkent attol tartok ebbol most balhe lesz. Szegeny Verde. De igazunk van... Es ennek nem orulok.

Verde Lunaria 2012.10.17. 21:37:18

@díva naíva: nem szoktam anyazni :-D
@Szvetlana:

Aki ugye kitereget, ne csodalkozzon a szaradason.

díva naíva 2012.10.17. 21:46:51

@Verde Lunaria: szal, mikor jössz haza, a többire nem kell reflektálnod, majd mondjuk 5 év múlva veregetheted a vállam, jó? :D

díva naíva 2012.10.17. 21:48:36

@Szvetlana: nem az a kérdés, mit, hanem hol és mikor? :D SzSz meg kétlem, hogy balhézna amiatt, amit a drága kommentelők reagálnak...

Sangel 2012.10.18. 02:53:24

Én még mindig hiszek a mesékben... Csak sajnos nem ebben.... "B" miatt a cipőnk egy volt egykoron... És amennyire Verde te tudod a sztorit... Most kijelenthetem, hogy 1 éven keresztül rohadtul fájt, hogy vége lett, de most már látom, hogy csak egy önző f*sz volt... Sorry a kifejezésért... Ha téged akarna, akkor már együtt lennétek. Mert a kifogások mindig csak kifogások maradnak, és nem magyarázat a valóságra ;)
Higgy nekem, és mindenki másnak! Van élet SZsz és "B" után is...
Nem mellesleg kb az elejétől ezt mondom, hogy hagyj ott mindenkit, és találd meg a nagy Ő-det, és ne a nagy O-dat... Mert az csak optimális, az Ő meg az igazi ;)

Puszi & Pacsi

Szvetlana 2012.10.18. 13:13:24

Latod milyen intelligens kommenteloid vannak! Es ahogy elnezem, mindenki sajat karan tanulva adja a jotanacsot. En tovabbra is arra biztatlak hivd fel ketmeterest. Majd Csoki megadja a szamat.

Verde Lunaria 2012.10.21. 23:45:51

@motymoty:
@Szvetlana:
@díva naíva:
@Sangel:

Hát nem tépett szét, de azért mondta, hogy ha tudta volna, hogy címlapsztori lesz, még 5 percet rászánt volna.

Érdekes szűrőnek lenni. Mármint a két, ez esetben 3 oldalt figyelembe véve.

Az gáz lenne, ha kiiktatnám teljesen az agyi funkcióim és csak intuícióval megspékelt emocionális döntést hoznék?

Szvetlana 2012.10.24. 23:19:36

Edesem, ami azt illeti, vagyis ezt a pasit, a Te agy funkcioid mar regen ki vannak iktatva :D
süti beállítások módosítása