Annyira nem volt időm mostanság a blogra és ezáltal annyi bejegyzés született meg a fejemben, és így annyi el is veszett az éterben örökre.

Hogy miért nem volt időm? Hmm... Lássuk csak. Legfőbb ok, hogy átlagban napi 10-11 órát dolgozom, hogy megtarthassam a munkahelyem. És a harc, attól függően, hogy főnök vagy főnökasszonynak referálok tűnik értelmesnek, vagy teljesen elkeseredettnek. Ha a főnökkel beszélek, ő látja, hogy kurvasokatmelózok, de ha lapra szerelet gonosz főnök asszonynak.... hát ő kurvára húzza a száját, amikor a 12. munkaóra után szedem a cókmókom, és hazamegyek. És nem felejti el közölni, hogy szerinte kurvára nem értek semmit és szakmailag inkompetenes vagyok. Pedig csak belecsöppentem egy új rendszerbe, amit totálisan egyedül kell megismernem és elsőre tökéletesen használnom, mert ő b.szik segíteni. 

Aztán APK-val való gyötrődések, és "Anyumegfoghalni" miatt. Az az igazság, hogy a barátom. Akárhogyis, akármi is, a barátom, és utálom magam, amiért ennyit ártok neki. Azzal is ha maradok és azzal is ha megyek. És nem szeretem látni, hogy szenved. És persze... nagyon félek a végső reakciójától is, hogy meg fog utálni. Nem akarom, hogy megutáljon.

Némi sértődis Csokival. Mert csak nem bírtam magamban tartani a kérdést, hogy mikor vette azt a nyavajás gyűrűt.

Egy nem túl sok időt elvevő, egész jó buli Paragrafussal, ami egyrészt felér egy szociológiai tanulmánnyal, másrészt azóta van egy "zaklatóm".

És nem kevesebb időt vett el, hogy a szervezetem lerobbant. Egyszer a hátam, máskor egy baromi erős takony, és most... most ez az ételmérgezéses izé.  

Aztán ezekről vagy írok kicsit részletesebben, vagy nem.

Szerző: Verde Lunaria  2012.11.15. 08:17 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr804907997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sangel 2012.11.15. 11:34:50

Hááát még szerencse, hogy most előbb gondolkodtam, mint elküldtem a kommentet. Mivel a "Anyumegfoghalni" szöveget előszörre nem párosítottam APK-val, meg Torzsával.

Kitartást Szívem! Tudod a gödör után a hegy jön ;) :) <3

perenne-2 2012.11.15. 13:08:37

És lehet mászni felfele :DDD

perenne-2 2012.11.15. 13:11:24

Bocs, eddig sosem hagyott kommentelni, az előző egy próba volt és a mondandóm eleje. A barátod. És ő nem utálja magát, hogy mennyit árt Neked, sőt ki akarja használni, hogy nem akarod barátként elveszíteni. Tényleg a barátod, vagy Te vagy a barátja?

Verde Lunaria 2012.11.16. 11:29:58

@Sangel:
kitartok, ennyit tudok. Mást nem. :)

@perenne-2:
Nem rossz ember. Tényleg. Különben tudod nem lennék képes ennyi ideig mellette maradni. Mondjuk még sosem meséltem el, az ő nézőpontját.... adtál egy jó ötletet, köszi :)

perenne-2 2012.11.16. 12:58:48

Eszembe sem jutott, hogy rossz ember lenne. A kapcsolatotok 2 nézőpontjáról beszéltünk. Arról, hogy a legtöbb kapcsolat az egyiknek fontosabb, mint a másiknak :-)

Verde Lunaria 2012.11.21. 07:21:42

@perenne-2:
Néha komolyan visszasírom az időt, mikor a szülők döntötték el, hogy kivel kell leélned az életed... mennyire nem volt benne felelősség...
süti beállítások módosítása