Megmarad a mostani munkám. Így bár kurva jól fogok keresni, de mérhetetlenül sokat és baromi stresszes leszek és utálni fogok bejárni dolgozni. De sokat fogok keresni. Megbékélek az életemmel, és APK-val. Velemaradok, beletörődök, és feladom a gyermeteg képzelgéseim. Elfogadom a helyzetet. Minden kapcsolatot megszakítok SzSz-szel, mert nem bírnám elviselni, mint barátot. Mindig az elszalasztott boldogságra emlékeztetne. Apknak nem fogok tudni neki gyereket szülni, a munkahelyi stressz miatt és amiatt, hogy a szívem mélyén tudni fogom, jó ember, de nem ő az én igazim.

Nem marad meg a mostani munkám, és nem találok másikat és gyengeségem és gyarlóságom miatt APK-val maradok. A kapcsolatunkban nekem el kell fogadnom a teljes alávetettség szerepét. És azt, hogy minden úgy lesz, ahogy ő akarja, hiszen nem lesz keresetem, örüljek, hogy van mit ennem. SzSz-szel szakítok. Végérvényesen, mert nem tudnám elviselni, hogy akárcsak mint barát is, de lássa a teljes önfeladásom.

Nem marad meg a mostani munkám, de találok viszonylag gyorsan másikat. APK-val maradok. SzSz-szel szakítok, mert újra akarom kezdeni tiszta lappal és új esélyeket adva.

Megmarad a munkám, maradok is, és szarrá stersszelem magam. Szakítok APK-val, SzSz-nek adnék egy igazi esélyt, de nem lépne, így a munkába temetkeznék, sikeres lennék és magányos. Egyedül megöregednék. És kiállhatatlan mogorva picsa lennék. Aki utál mindenkit és akit utál mindenki. Akinek a halálakor megkönnyebbülnek az emberek.

Nem marad meg a munkám, szakítok APK-val, nem találok másik helyet és hazaköltözöm. Elmegyek a helyi gyárba sori melósnak. SzSz nem ismerne rám, és elhagyna. Az első gyári melóshoz hozzámenék és szülnék neki egy tucat gyereket. Még az emlékét is kitörölném az elmúlt 10 évnek. 

Nem marad meg a munkám, szakítok APK-val és hazaköltözöm. SzSz-el megbeszélem, hogy ez így nekem kevés. Öreg vagyok egy ilyen szeretői iszonyhoz. Saját családot és gyereket akarok, és mivel ezt ő nem képes nekem megadni, ezért közös megegyezéssel ennek véget vetünk. Talán találok valami lagymatag pénzügyes melót itt a környéken. És társkereső honlapok segítésgével összeszedek valami lúzert, aki hajlandó elviselni, és megközelítőleg meg lesz az álmom, hogy saját kis családom lesz. 

Nem marad meg a munkám, szenvedek APK mellett, de ekkor jön SzSz és azt mondja amit hallani akarok, hogy nem tud nélkülem élni, hogy én vagyok a nő akivel le akarja élni élete fennmaradó részét, és szarjunk az egészre, költözzünk össze, és legyen egy rakatnyi gyerekünk. 

Vagy egyszerűen szarok az egészre, és tökéletesen mindegy hogy megmarad-e a munkám, vagy nem, hogy APK szenved-e vagy nem, magam mögött hagyok mindent. Esetleg úgy, hogy megkérdezem SzSzt, hogy a mostanság elpoénkodott "hozzáköltözöm", mennyire komoly. Ha komoly. fogom magam és kimegyek hozzá. Nézzük meg, mi lesz. Nézzük meg, hogy egyáltalán működik-e ez így. Ha igent mond. Ha nemet mond, akkor is szarok az egészre, és keresek valami melót osztrákiába és szintén magam mögött hagyok mindent. Mindent de mindet és elmegyek innen. Mert el akarom felejteni ezt a rémálmot.  

 

Szerző: Verde Lunaria  2012.11.24. 14:01 5 komment

Címkék: én

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr394923016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sangel 2012.11.24. 15:52:49

Szívem! Én már érzem, hogy lassan az alagút végén jársz :) És valami nagyon csodálatos fog ott várni :)

perenne-2 2012.11.25. 17:19:05

Én nem tudom hol jársz, de nagyon gyorsan felejts el minden verziót, amiben az szerepel, hogy feladod önmagad. Visszaüt és úgyis elhagynak, ha nem vagy önmagad. Lehet, hogy akkor is, ha az vagy, de akkor legalább nem kell megkeresned ki is vagy valójában. Nagy előny, hidd el. (Tapasztalatból beszélek, nem az észt akarom osztani.)

motymoty 2012.11.26. 11:02:40

Jól értem, hogy csak két férfi él a világon?

2012.11.26. 11:18:42

Tudom ez nem egy vicces bejegyzés, de a sori melóson a tucatnyi gyerekkel eléggé röhögtem.

Verde Lunaria 2012.11.26. 13:28:10

@perenne-2: asszem ezzel a tanáccsal elkéstél. Fogalmam sincs ki vagyok és mit akarok... De azet köszi :-)
@Sangel: es dudal az a feny?
@motymoty: neeem. Tőbb luzerral szamoltam. :-)
@anyuss: most miért?!? Sor mellett csak birnam :-)
süti beállítások módosítása