Ez van, magával ragadott. Beszippantott. Olvasom éjjel, olvasom nappal. A villamoson, a wc-n, főzés közben és lefekvésem sem a klasszikus, mert fejemre ejtem a telefont, ha hajnalban elnyom az álom rajta. (azért telefonon elég szemronotó olvasni... ezt el kell ismernem)

Olyannyira Trónok harca rabszolga lettem, hogy már akkoris azon járatom az agyam mikor nem kéne. Például simán párhuzamot húzok a valóságban létező emberi karakterek és a könyvbeliek között. Lassan két napja azon jár az agyam, hogy ezek a francos Lanisterek mit akarnak?! (sorry, aki nem olvasta)

Szóval Lanister-ék kőgazdagok, hatalmuk mint a tenger, és éppenhogy csak a seggüket nem meresztik a királyi székben, de nyilván a királyt az orránál fogva rángatják, így nyilvánvaló, hogy a 7 királyságot is erősen ők irányítják. Szóval van pénzük mint a pelyva, hatalmuk mint sokat tapasztalt hipnotizőrnek, és mégis mégis sokkal többet akarnak. Kurvára telhetetlenek. És gonoszak. Ami egy könyvbeli karakternél még megmosolyogtató és szükséges. Mert kell egy gonosz, aki csűri csavarja a szálakat, akit lehet utálni meg okolni, és persze azért itt se lehet elítélni az egész bagázst, mert Tryon, csak kihúzó és hatalmas alak a könyvben... de hát akkoris.Nyilván azért telhetetlenek, erkölcstelenek és gonoszak, hogy legyen egy ilyen fantasztikus sztori, amit képtelen vagy letenni....

Na dehogy az életben is vannak Lanisterek, az azért sok. Mondhatni, hogy talán túl élénk a fantáziám. De esküszöm nektek itt ül velem szemben egy ilyen intrukus gonosz, hataloméhes és pénzhajhász ribanc. Már a teljes irányítás az övé, annyi egy havi nettó fizetése, mint egy átlag család éves összes jövedelme, a férje egy "mogul", a házában annyi szoba van, hogy fejből nem tudja, és két kertész kell hozzá, de mégis mégis többet és többet akar. Ribanc, mert 3 szeretőt tart. Mert érted, ha még egy lenne.... de nem, ennek 3 van. 2-vel láttam, a harmadikat mesélték, és nincs okom nem elhinni. És közben még gonosz is, mert egy tőle függő kedves személyt nem engedett el inszeminációra.... Szóval ő egy igazi Lanister... Ő volt a múzsa.

Szerintetek megkérdezzem tőle, hogy milyen viszonyt ápol Martinnal? Igazán megsürgethetné az öreget a fennamradó két kötettel.

Szerző: Verde Lunaria  2012.12.17. 18:59 6 komment

Címkék: meló könyv ajnáló

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr564969439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motymoty 2012.12.18. 11:21:45

Hát már te is?? :D

2012.12.18. 11:50:08

:D
A valóvilágban sokkal unalmasabbak a gonoszok.
Például Jaime-ről valószínűleg megváltozik majd a véleményed a harmadik rész végére...

Verde Lunaria 2012.12.18. 11:57:56

@motymoty:
eegggen... Cézar, én Brutus....

@anyuss:
El ne mond! Így is sokkolt már a hülyeségem....

2012.12.18. 12:00:37

@Verde Lunaria: :) Dehogy mondom. Bár attól még izgalmas maradna... pont azon gondolkodom h elkezdem elölről :)
süti beállítások módosítása