Bakker.

44665_kiszel-640.jpgKiszel Tünde ismét boldog új párjával a sok X-el fiatalabb Martinnal. Kapcsolatuk már fél éve tart, és Tünde örömmel újságolta, hogy lányának, a 13 éves Donatellának már bemutatta a kislánynál 8 évvel idősebb férfit. Szerelemről még nem szólhatnak a hírek, mert Tünde már sokszor csalódott a férfiakban, de már volt róla szó. Beszéltek már a szerelemről. Martin anyukája is nagyon szereti a Tündét. Kapcsolatuk kezdetekor Martin egy partira kísérte el Tündét, majd jött egyre több parti és parti, és ezzel együtt még több találkozás és parti, így alakult ki lassan a kapcsolatuk. Tulajdonképpen az idei Tünde naptárat is Martinnak köszönhetjük, ő beszélte rá Tündét, hogy nem szabad abbahagyni, mert érték amit képvisel. A naptárfotózás olyan jól sikerült, hogy Tünde megígérte Martinnak, a jövő évi naptárban már ő is szerepet fog kapni.

Bazzzzeg.

Azt kell tudni, hogy tavalyról maradt egy fekete csúszó napom, és ma kivettem. Ergó az első munkanélküli napom. Gondolkodom, hogy a napi rutinom, hogy fogom kialakítani (mert lehet tegnap félre érthető voltam és nem attól a "nincs"től félek, hogy nem lesz mit ennem, hanem ettől az üres napoktól félek. De megoldom :D). Na szóval. Napi rutin kialakítása. Reggel lájtos kávé, kicsi reggeli és már állások böngészése, blogolás, hírek. De ha ilyen hírek lesznek?! Hát én leépülök agyilag.

De ha már a ti agyvelejtek is leszívom, akkor üzennék egyet mindenki Tüncijének:

Drága Tündém, én előre borítékolom, hogy ennek megint sírás lesz a vége. A srác többször mondta ki a parti szót, mint ahányszor rád nézett. A naptárra csak azért beszélt rá, mert pénzt vár tőle. Mély érzésű férfinak valja magát, de csak egy nyálasszájú kölök, aki már megint a hírnévre hajt, de ha baromi türelmes lesz és kitartó lehetnek pletykák arról két év múlva, hogy micsoda lamúr dúl közte és Donatella között. Tuti jól fizetnének a bulvár lapok. És magatok mondtátok, szerelemről szó sem volt (ilyenekről nem dalolt a hold). Szóval kedves Tünde, tessék meglátogatni egy agyturkászt, aki helyre teszi az énképed és az önbecsülésed. És csak mellesleg... bár annyi esélyem lenne a lottó ötösre, mint arra, hogy már megin áldozat vagy.

Szerző: Verde Lunaria  2013.01.16. 08:37 11 komment

Címkék: vélemény emberek news

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr995021079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motymoty 2013.01.16. 09:02:55

Szerintem Tüncike énképéből elvenni kellene és nem hozzátenni.

amúgy nekem is az volt az első gondoltatom, hogy ugye nem így fogod eltölteni az időt, hogy ilyenekkel traktálsz? :)

Verde Lunaria 2013.01.16. 09:34:03

@motymoty:
Valamit mindenképpen kezdeni kéne Tündikével...

Nem tervezem a további sokkolást. De ezt muszáj volt leírnom.
Borzalmas. Esküszöm, még most is tikkel a bal szemem a hírtől.

motymoty 2013.01.16. 09:35:17

@Verde Lunaria: És arra gondoltál, hogy akkor tikkeljen a miénk is? :D Kedves gondolat. :)

Verde Lunaria 2013.01.16. 10:07:19

@motymoty:
:D csak a bajtársiasság vezérelt :D

(már írom a levezető bejegyzést, na :D )

motymoty 2013.01.16. 10:56:42

Jaj basszus nem hiszem el, h tettél fel tüncikéről képet, ez az előbb még nem volt itt.

Összeillenek.

Verde Lunaria 2013.01.16. 11:07:33

@motymoty:
mert elbénáztam :D előbb élesítettem, mint hogy befejeztem.
Annyira cééééééééépp pár, meg kellett osztanom veletek >:D

2013.01.17. 15:34:18

Jaj, hogy-hogy nem vettem észre eddig ezt a bejegyzést?? Basszus majdnem kihagytam :(
Akkor elárulom h pár napja amikor nem volt valami szupcsijó a hangulatom, elkezdtem MuzsikaTV-t nézni és hát egyszerűen csodát tettek velem ZámbóJimmy BalázsPali és a többiek.

Verde Lunaria 2013.01.17. 15:38:45

@anyuss:
:( ezek szerint Tünci se fogja olvasni :( Pedig ez az idei legjobb posztom :D

Balázs Pali FOREVER! :D

perenne-2 2013.01.18. 14:58:21

Látom a hölgy elég jól közös nevezőre hozza az embereket. Lehet ő lehetne e nagy katalizátor? De félre a tréfával. Az utolsó mondatod, azért szíven ütött. Tüncike, mint áldozat? Miért is?

Verde Lunaria 2013.01.18. 15:03:00

@perenne-2:
Azt gondolom a saját butaságának és média túlpörgetett világának áldozata.

... de ugye....
boldogok a lelki szegények....

:)

perenne-2 2013.01.18. 15:24:23

Bocs félreértettem, azt hittem, erre a kapcsolatára vonatkozik a jelző. Ha azonban "a saját butaságának és a médiák világának az áldozata", akkor azt kell mondanom, jól fizetett áldozat ő, aki ebből a szerepkörből fog nyugdíjba menni (ha rákényszerül egyszer).
süti beállítások módosítása