A nagy kapkodás közepette egy gyorsan lezavarható ebédet beszéltünk meg Csokival. Szokott hely, szokott asztal, érkező Csoki körbenéz, majd leül egy másik asztalhoz. Rá kellett írnom Viberen, hogy na hat hellóóóó!!!!

- Bocs, meg se ismertelek.

- Ennyit híztam?!

- ??? Nem. Hülye. Azt nálad ugyse látja senki, mert a melleid nézik. A hajad.

- A hajam?!

- Ja.

- ?

- Mióta vagy vörös?

- Úgy másfél éve.....

- Szivatsz...!!!!!

Igazából ki van készülve az esküvő meg a melója miatt. Meghalni sincs se ideje, bár kedve az van. Jól mutatja, hogy a virslis lecsó majszolása közben, minek alatt fő témánk a zűrös-nem-jelenik-meg-az-esküvőn-családj és az én lakásom vot a téma, egyszer csak úgy, a semmiből megszólalt:

- Hát tudod, csak májat ne kelljen operálnom soha. Mert az tele van kapillárisokkal, és érted, befeketedik a vér, és ennyi. Bazmeg, az pont olyan halálos mint a szívlövés. Csak lassabb. Sose akarok májat operálni.

Halkan megjegyzem, szerény személye is közgazdász, és bármiféle vértől rosszul van..... Kicsit kivan a lelkem...

fáradt_1.jpg

Szerző: Verde Lunaria  2013.07.31. 12:23 Szólj hozzá!

Címkék: csoki

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr285435526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása