Az ember attól ember, hogy rengeteg rossz döntést hoz. Mármint persze adott pillanatban talál igazolást és.... Na jó, hagyjuk. Lehetnék itt fennkölt, meg kóelhóji, de baromira nem akarok.

A helyzet az, hogy Kézműves pasija egy f.sz. A jelenlegi személyiségéhez hozzájárult, hogy az anyja egy címeres és több különdíjat is elnyert k.va, ami persze nem gond, hiszen szép ősi mesterség ez, de mindemellett kiforgatta a saját családját a vagyonából, a fiait kihasználja, akik ennek következtében alkoholisták és nőgyűlölők lettek. Összegezve, húgom szépen lassan azt az utat fogja bejárni mint én, csak nekem Apk-val annyiban Volt szerencsés, hogy emberileg ezerszer felette állt Kézműves pasijának.

De nem is ez a lényeg... Hanem az, hogy egyetlen családot se ismerek, ami "normális" lenne. Mindenhol vannak hülyék, mocskok, szarkeverők és a többi.... A képlet kurva bonyolult. De ilyen ez, nincs ezzel gond. A probléma ott kezdődik, ha ez nem marad családon belül, ha ez kiteregetsére kerül valamiféle képzelt sértettség miatt, és meggondolatlanul olyan dolgokat kiabálunk a világba, amivel a család szerkezetének árthatunk. Kézműves pasija ezt tette, és nagyon nagyon nagyon túl lőtt a célon. Az hogy, Apk-nak miket hord össze... hat azt sajnálom, de ő meg talán van annyira okos, hogy tudja, fele se igaz. Bár az már a múlt, és most is csak azért gondolkodom így, mert a srác sok olyan kamut hordhat össze, amit ő hajlandó lehet elhinni, és azzal saját magának fájdalmat okozni.

Bocs... egész éjjel ezen a kölkön gondolkodtam. HOgy lehetne e vele valamit kezdeni. De igazából nem. És csak a gondolataimba is beleférkőzik, hogy az otthont ő most pokollá tette, mert jár a szája feleslegesen és rossz embereknek ferdít rosszabbul....

A poszt kicsit szét esett.... Szét esett, mert utálom, ha anyukám sír. A gondolatot is gyűlölöm, hogy egy ilyen ostoba meggondolatlan tahó kölök bántotta és bánatot okozott neki. Meg Húgomnak. Sőt húgaimnak. És Apk-nak, akinek most leginkább gyógyulnia kellene...

Nem tudom, mit lehetne tenni ellene, vagy hogy lehetne őt kivédeni... fogalmam sincs....

Szerző: Verde Lunaria  2013.08.14. 08:53 Szólj hozzá!

Címkék: család kézműves anyu apk

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr485460043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása