Okés, hogy a hűtőben jóval több az Alkohol, mint az ehető étel. Az is rendben van, hogy kenyeret max heti egyszer vesz az ember lánya, mert mikor hazaér ahhoz a gazfickó kutyához már nincs kedve boltba menni, szóval okés, hogy nincs ehető és nem eszik.

Egészen addig, amíg nem kezdi érezni, hogy azért most már illene enni. Mondjuk egy két órás idegen nyelvű tárgyalás előtt nem árt, mert ezek az ilyen melók úgy szívják ki az energiát az emberekből, mint dementorok az ember lelkét.

De ha már vagyunk ennyire balgák, akkor tegyük meg azt a kedvességességt magunk irányába, hogy kóválygó fejjel nem pattanunk fel kezet fogni a megbeszélés végén, mert bizony besötétülhet a világ, a kapaszkodónak szánt szék megbillenhet, és kicsit Sem elegánsan zuhanhatunk az ügyfél karjába.

Tény, hogy jófejség Volt tőle, hogy nem hagyott a padlón koppanni, hanem méretes kufferem az épp kéznél lévő székre segített helyezni....

Szóval, tessék elmenni boltba, hogy legyen étel, hogy egyél, hogy ne essen le a vércukrod....

Szerző: Verde Lunaria  2013.11.21. 12:51 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr335647800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chanson 2013.11.21. 15:35:51

Te jó ég! Azért tessék figyelni magadra! :-)

Verde Lunaria 2013.11.21. 15:39:09

@chanson:
Hidd el, egyáltalán nem nézek ki éhezőnek...
Amőgy meg ugye nem is rossz pasifogási módszer ez így :D

chanson 2013.11.21. 16:55:48

@Verde Lunaria: Hát nem is tudom, ha én egy férfi karjaiba alélnék, annak annyi lenne, azt hiszem...

Verde Lunaria 2013.11.21. 17:49:46

@chanson:
hat én se mondom, hogy nem bánta meg... tényleg nem vagyok egy etijóp tipus....
süti beállítások módosítása