szarnap.jpgEgészen sokáig nem gondoltam, hogy a tegnapi nap egy szar nap lenne. Csak amikor hazaértem, és APK elkezdett faggatni, hogy na, akkor meséljek, mert ez a galambos sztori, meg a nem működő e-mail-em, és meséljek már az eltűnt martiniről...

Reggel már eleve nem akart elindulni, APK gyógyfogkrémével kezdtem fogat mosni (ami sós ízű, mint álllat, és nagyon szar), aztán beragadtam a fürdőbe, és ahogy kiléptem a bejárati ajtón, szembe repült velem egy galamb, pont bele az arcomba, amitől én iszonyat megijedtem, ugrottam egyett a 20 kilós laptoptáskámmal. Ennek következtében úgy megrántottam a fülcimpámtól kezdve a háta közepéig magam, hgoy alig bírtam mozdulni, igaz legalább  a laptop nem tört össze.

20 percig nem járt egy 61es vili se, amikor meg elindultak, felszállt 3 csövi, azzal a penetráns bűzfelhővel övezve, de legalább sütött a nap.

Beérve elcsesztem a riasztó kódom, de gyorsan eszembe jutott, ezért legalább csak telefonos lecseszést kaptam.

Egésznap szarakodott a net, bármibe kezdtem, az tutira megszakadt, és az e-mail rendszer is bemondta az unalmast, így minden minden meló csúszik hétvégére, de legalább tutira nem fogok unatkozni.

A MoM Match-ba összebalhéztam a pénztárossal, mert rosszul voltak árazva a körték, én meg a négyféléből a drágábbra (999Ft/kg) egy olcsóbb cimkét sikerült ragasztanom. És közöltem, hogy sorry, de ennyiért nem kell a körte, árazzák normálisan be a termékeket, mert ő azt harsogta, hogy a hölgynek NEM akar fizetni. Hát nem. Ezt jól eltalálta, de legalább este vettem olcsóbban körtét.

Ebédnél magamra burítottam az öntetes salátám, de legalább kevesebbet ettem.

A főnökkel nem egyezett meg az álláspontunk az egyik ügyféllel kapcsolatban. Erőteljesen nem egyezett meg a véleményünk. Ha nem tudnám, hogy igazam van, még hihetném, hogy lecseszett. De legalább tudom, hogy igazam van.

Este az Alle Spar-ban közölték, hogy nincs fedezete a bankkártyámnak. Aminek van persze fedezet, csak szarakodik újabban a kártyám fizikai valója, de legalább volt nálam pontosan annyi kápé, amire szükségem volt.

A kapuban negyed órát vacakoltam, mert nem találtam a kulcsom, de legalább egy kedves ottlakó beengedett, mind a két bejárati ajtón.

Ahogy kivettem a lisztet a táskámból, kiszakadt az egész, de legalább nem a méregdrága bió teljeskiőrlésű tönköly, hanem az occsó spáros.

Elmúlt a fájdalom csillapító hatása teljesen, amit a reggeli galambtámadás miatt kellett bevennem, de legalább már otthon voltam.

APK hazaérve elkezdett faggatni az elpárolgott martiniről, de legalább a hiányzó páleszt nem vette még észre.

Fürdéskor nekem már nem jutott melegvíz, de legalább feszes lesz a bőröm a hidegtől.

...és amikor APK ömlengett egy csomot a saját csodás és sikerekben gazdag napjáról, és ugyanezt követelte tőlem, és én meg lekezdtem mondani, hogy mi volt, akkor jöttem csak rá, hogy basszus, ez egy kurva szar nap volt, csak a végén mindenben a pozitívumot kerestem, és azért nem éreztem a "részleteknél", hogy totális csőd az egész.

Tanulság? CSAK POZITIVAN!

 

 

 

 

Szerző: Verde Lunaria  2012.01.24. 11:35 6 komment

Címkék: én kesergés

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr173743347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

díva naíva 2012.01.25. 08:18:50

de legalább túl vagy rajta :)

Verde Lunaria 2012.01.25. 13:42:20

@díva naíva:
belegondolva, ez csak az előjáték volt...

2012.01.25. 16:26:08

Gondold el milyen szar napja lehetett a galambnak. Attól kezdve h reggel egy vörös óriás agyon akarta ütni az ARCÁVAL...

Verde Lunaria 2012.01.25. 16:30:50

@anyuss:
Ma először nevettem őszintén... köszi :D

2012.01.25. 16:47:25

:) Hát nem csak pozitívan kell gondolkodni hanem empatikusan is :)

Verde Lunaria 2012.01.25. 16:50:40

@anyuss:
eeeeeeegen....
az empátiám a napokban másokra pazaroltam...
süti beállítások módosítása