Kázmér és Huba minden hétköznapomnak vidám, néha talán sírva kacagtató és állandó fénypontjai. Sajnos a képregények mindig csak egy napig vannak fenn, ezért hiába is teszem ide Nektek most ezt a linket, nagy valószínűséggel nem látjátok :(

http://www.kazmereshuba.hu/kepsorok/index.php?action=full&picture=kazmereshuba_2_0555.jpg

Nagy valószínűséggel nem fogjátok tudni megnézni. :( De a párbeszédet leírom. Az alapszitu, hogy Kázmérék találnak egy döglött madarat:

K: Jé, egy döglött madár!

H: Nekiütközhetett az ablaknak.

K: Milyen szép. Olyan finom és törékeny. Csak akkor értékeljük milyen csodálatos az élet, amikor már késő. Az ember ráébred, hogy a természet kegyetlen, és a lét törékeny mulandó és megismételhetetlen érték. De ha ez járna a fejünkben, nem tudnánk végezni a napi teendőinket. Talán ezért vesz az ember mindent magától érthetődőnek és cselekszik mélyebb meggondolás nélkül.

H:...

K: Zavaros ez az egész. De gondolom összeáll a dolog, mire felnövünk.

H: Az biztos.

 

Szerző: Verde Lunaria  2012.03.09. 09:21 2 komment

Címkék: idézet

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr814298725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sangel 2012.03.09. 09:35:57

Bárcsak örökké 17 éves maradtam volna :))

Verde Lunaria 2012.03.09. 10:01:38

@Sangel:
bár 22 lehetnék örökre....
süti beállítások módosítása