1 éve írom pontosan ezt a blogot, mondom el Nektek, amit nem mondhatok el senkinek. Elmondom örömöm bánatom, kesergek, vigyorgok, örültökdök, főzök, pasizok, tépelődök, okoskodok, idézgetek, figyelgetek, vagy csak csillapítom olthatatlan közlési vágyam.

Barátokra találtam, Angyalokra, Anyusokra, Motyogokra, Béjáimra és Zolikra, Mazsolákra és Bogarakra, Idegtépőkre és Közgazdászokra, Szederindákra és Dívákra,  Némán követő hűséges olvasókra. Hát köszönöm Nektek kedves Olvasók, hogy a statisztikáim megnézve nem engeditek, hogy csüggedjen a kedvem, hogy abbahagyjam az egészet, mert bár az elején  saját magamnak akartam leírni tanulságos gondolt párbeszédeim saját magammal, de sokkal többet tanultam Tőletek, a Ti szemszögetek, és Ti kalandjaitok által.

Meséltem Nektek a hülye melómról, a bicajos hobbimról, a könyvek iránti imádatomról, a piálási szokásaimról, Laposnézésről, a hibáimról, az örömeimről, Kázmér és Huba iránti szenvedélyemről, Csokiról, a hétköz és ünnepnapjaimról, a családomról, és persze bőséges infóval halmoztam el mindenkit APK-ról és SzSz-ről.

Néha kifejezetten depressziós a blog, máskor nagyon pihent, helyenként még számomra sem értelmezhető, talán néha még vicces is (vagyis remélem).

Statisztikát boncolgatva kicsit, az indulás óta több mint 22 ezer oldal letöltés, a legjobb napom november 15.-e volt, a legkedveltebb bejegyzés a botos jeti, a gugliból a teás idézeteimre kerestek a legtöbben. Ha indíthathék szavazást, hogy kinek mi volt a kedvence, vagy egy kérdőívet, vagy ilyesmit, puszta kiváncsiságból megtennem, de rajtam kifog a blog.hu ördöge, ezért is nem egyedi ez a blog  még mindig. (tényleg, kinek mi volt a kedvence? :D ) Fix olvasóim olyan 40-en lehettek, gondolom ezt a hétköznapokon állandósult 37-es számból, és a közbe, közbe megugró lapozgatásomról.

És hogy mi történt ebben az egy évben? Munkahelyet váltottam, többször is, összeségében sikerrel (mégha most meg is pusztulok a melóban). Elvesztettem Laposnézés barátságát, ami talán a legfájóbb az elmúlt egy évről. Próbáltam kigyógyulni SzSz-ből, de csak jobban belekeveredtem, sajna, az elmúlt év legjobb élményei ezáltal hozzá kötődnek. Rendezni akartam APK-s dolgokat, vagy csak megérteni, hogy mi történik velünk, de emiatt, sokszor a poklot megjártam. Az is világossá vált ebben az egy évben, hogy a gyávaságom mérhetetlen. Ja, és persze Torzsát többször eltemettük, de túlélte :D

Az a baj, hogy elrohant ez az egy év. Talán kicsit ki is csúszott a kezemből az irányítás...

De bízom. Bízok abban, hogy helyre állnak a dolgok. Hogy letisztul a kép, hogy nem szakadok szét, hogy végre egy kerek egész leszek... :)

Nem adom fel, mert még nincs vége...

FOLYT KÖV

Ui: addigis így virtuálisan jó étvágyat a szülinapi tortához. Mindenkinek a saját kedvenc krémjét töltöttem a neki járó szeletébe. :)

 

 

 

Szerző: Verde Lunaria  2012.03.21. 19:33 10 komment

Címkék: szülinap

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr584300441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.22. 09:21:12

Isten éltessen! :)

bélla 2012.03.22. 11:18:34

Bóldog szülinapot Drága lyányom. Örölök hogy rád tanátam. Isten étessen sokáig sok számos blokkbejegyzésedvel együtt.
Ölel barátod: Bélla.

motymoty 2012.03.22. 11:40:11

Csatlakozom hozzájuk. :) @anyuss: @bélla:

Sangel 2012.03.22. 13:56:44

Drágám!
Boldog Szülinapot!
És hogy csak tudd! Az én kedvenceim közé több tartozik. Már említettem, hogy imádtam a 'Kik vagytok emberek?!' c. bejegyzéseket.
De egyetlen egy bejegyzés, illetve annak talán sorozata volt a legjobb, legérzelemdúsabb?! Amikor SzSz e-mailje végét nem nézted meg.... Az felejthetetlen történések voltak :)
Puszi: Angyalod :)

Szvetlana 2012.03.22. 19:13:56

Boldog Blogszülinapot :))) Még sok ilyet :) Blogolni jó dolog, és hasznos terápia is. Örülök, hogy Te is velünk vagy (rokonlelkülhetünk), és ha kedvencet kell mondani, hát én imádtam a alkoholizálós ;) főzős storykat, hogy egyem a zuzádat :D

díva naíva 2012.03.22. 22:12:57

Boldog szülinapot :)) és ezzel még csak nem is öregedtél ;)

idegszaggató 2012.03.23. 16:30:58

Boldog évfordulót!

Remélem sok lesz még. Szeretem az olyan helyzeteket, amely mindkét fél előnyére válik.

Verde Lunaria 2012.03.23. 17:58:38

@idegszaggató:
köszönöm, és tényleg egy eléggé előnyös helyzet alakult ki ;)
süti beállítások módosítása