Az a tény, hogy APK épp a doktorit csinálja éppen, már párszor említésre került a blogban. Így az elmúlt hetek eseményeiben kispolgári létem lévén kicsit érintettebb voltam, mint mások. Mivel ezzel keltünk, és ezzel feküdtük. Hogy smittünktől vegyék el, smittünk mondjon le.

Az is biztos, hogy smittünktől elvették a kisdoktori címét. Megemlíteném, hogy az ő kisdoktori címe nem tudományos fokozat. Szóval sp-nk nem tudós. (mondjuk ez már a helyesírásából is kiderült). APK ennek örül, hogy ha már ő vért szenved és szarrá kínlódja magát. És dühöng, mert nem mond le. 

Nekem ebben a témában nem nagyon lehet véleményem. Mellette kell állnom, osztanom kell a véleményét. És hogy mi az én véleményem? 

Tényleg következmények nélküli ország vagyunk. Mert nem az a kérdés, hogy most megvonják-e vagy se a kisdoktorit, hanem az, hogy az ország első ember hazudik, hazudik, és hülyének nézi az országát. Nem az, hogy hazudott. Nem múlt időben. Mert mindenki ember, mindenki hibázhat. A gond az, hogy az elmúlt hetek sorozatos tagadó nyilatkozatai azt mutatják, hogy ő most is pont olyan semmire kellő simlis mint akkor. Pedig most kellene fedhetetlennek lennie, és nem a politikai hatalmakban bízva szembe köpni az országot, és olyanokat mondogatnia, hogy az opponensei vezették a kezét és segítették a doktori megírásában, hanem azt, hogy „gyerekek, hát nem hivatkoztam eleget. Hát lehet, hogy ez nem az a magasröptű doktori, lehet, hogy szar az egész”. Most kellett volna f@sza gyereknek lenni, és az ország elé állni, és vállalni. Mert akkor, a múltbeli hazugság nem lenne ekkora nyomással a jelenre. Mert MOST nem hazudna. Most igazat mondana, ami egy államfő legfőbb erényeinek egyike. 

Mellékesen megjegyzem, hogy mindig kell valami a médiának, hogy elterelje a figyelmet a súlyosabb problémákról. Arról, hogy nőtt a munkanélküliség, hogy fogy a népesség, és a „gyermekvállalást ösztönző” adópolitika csak még jobban fogyasztja lakosság őshonos tagjait, hogy a bölcsikbe a család jövedelmének 25%-át kérnék el gondozási díjként, hogy 65 Ft a tojás, hogy a forint még mindig instabil, hogy az IMF 2 évre akarja a készenlétit adni, hogy hátha más kormány lesz, és azzal más fajta, nekik kedvezőbb megállapodást tudnak aláírni. Vagy a költségvetési törvény alapvető problémáiról. 

Tudom, én is kicsi vagyok, egy nagyon kicsike polgár és egy nagyon kicsike közgazdász (de rég használtam magamra ezt a szót, újabban, mindig hivatásos adócsalónak titulálom a szakmám, és erre nem is vagyok büszke) szóval igen kicsike közgazdász vagyok én, és nem tudom 1000% biztosra megmondani, hogy mit kell tenni. De egy biztos. Ez így nincs rendjén.

 

A bejegyzést tegnap délelőtt írtam. Smittünk azóta lemondott...

Szerző: Verde Lunaria  2012.04.02. 15:00 4 komment

Címkék: vélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr124354500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Logika 2012.04.04. 11:50:39

Ejj, de furcsa, hogy APK szabja meg mit gondolj.

Verde Lunaria 2012.04.04. 12:43:38

@Logika:
oké, megkövetem magam. A bejegyzésnek ez a része szar. Mert nem nem lehet, nincs is nagyon más véleményem erről, mert a tényekkel élek. Látom, mit szenved ezzel a hülye doktorival. (gépész doktori, nem jogi).
Így EBBEN az esetben nem szabja meg, csak ez a tényekkel való racionális gondolat menet.
Máskérdés, hogy egyébként erősen próbálkozik befolyásolni, hogy mit kell gondolnom. Nem sok sikerrel...

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.13. 20:56:08

Doktor doktori nélkül! Hűha!
süti beállítások módosítása