Jó bornak nem kell cégér, tartja a mondás. Fizetett biztos nem, mert az olyan nagyszájú borisszák, mint én úgy is terjesztik az "igét".

De térjünk a lényegre. Biztosan állíthatom, hogy Buda legfinomabb forraltbora az Allee mögötti karácsonyi vásárszerűségben található, az oldalsó kijárattól kicsit balra tartva a kövek mellett, a vaddisznó pörköltes pavilon mellett, a dörgicsei bajszos nagyhangú jópofa borász, akinek a fia borásznak tanul itt az egyetemen.

A fehér forraltbora nagyon csajos, nagyon gyümölcsös és nagyon édes és iszonyatosan finom és meleg, és mint jó kofa a bajszos bácsi rendesen bókol a lányoknak asszonyoknak, a vörös forralt meg olyan jó kis pasis, testes, nem ragad össze a szád tőle, sőt a vaddisznó pörkölt után mennyei.

Azon kívül az "öreg" baromi nagy reklám szakember, mert végig kóstoltatja veled az összes jófajta Balaton-felvidéki borát, szépen meg is teszi a hatását, a kezedbe nyomja a névjegyét, meg annyira jók a borai, hogy egy üveggel estére veszel egyet, és hirtelen azon kapod magad, hogy 10 üveggel rendelsz tőle karácsonyra.... (mint én...)

Na. De nem ez a lényeg. Aki az Allee-nál jár, tényleg ne hagyja ki. Az elmúlt évek legjobb forraltbora, és nem csak szerintem.

Szerző: Verde Lunaria  2012.12.17. 09:46 Szólj hozzá!

Címkék: ajánló gasztro

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr794969408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása