Okosom helyett a Régim hordom, aki hűséges és már csak hálni jár belé a lélek, így néha azért "kihagy". Nyilván a nem okossal nem vagyok onlány, így reggelre, mire sikerült a Régibe életet lehelnem volt rajta 13 sms, és vagy 10 nem fogadott hívás.

Csokit elkapta  frász, hogy mi történt velem. Azt hitte elhúztam melegebb tájakra, és neki nem szóltam róla. Igazából eljött volna velem, ez a lényeg...

Pedig ő most spanyolokkal iszogatja a mojitot. És alig dolgozik napi 5 órát. Mindezekkel együttvéve rinyál, hogy a spanyol csajok szőrösek, és furi szaguk van. Valamint nem mellékes, hogy egyáltalán nincs jóidő ott sem, és a parti kocsmáknak totál nincs ilyenkor jó hangulata, mert kihalt, én unalmas.

Ejjj, de sajnálom szegényt...

Szerző: Verde Lunaria  2013.01.11. 11:37 Szólj hozzá!

Címkék: csoki

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr405011970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása