Majdnem fellökték egymást, ahogy a tömegben nyomakodtak. Az egyik fel akart szállni a gyors hetesre, a másik meg leakart szállni nagy nagy erőkkel a buszról. Mivel a találkozás az agresszívabb fajtából való volt, dühös pillantást váltottak...

"Ez a nagyképű picsa, mint gondol?! Hogy méreget a ribanc! Hát bazd meg, igen az ott egy csoki folt a kis fehér kabátodon. Igen az, te kis luvnya. Nem láttál még csokoládét?  Naja, vághatod a bamba képed, látszik, hogy nincs gyereked, nem érted, hogy csokinak kell lenni, ha baj van, mert az legalább megnyugtat. Endorfin, te, te. te... Tudod mi az? HHá.. Honnan is tudhatnád. Látszik az egyetlen "öröm" a pénz az elegáns kis életedben. Lehet, hogy nem bűzlők több tízezres pacsulitól, de van egy lányom, egy tündéri lányom. Többet ér mint a te pénzed. Vagy a pasid pénze, vagy az apádé..  Biztos kitartott, miből másból lenne pénze erre fehér kabátra, meg még a cipő is. Most láttam a Humanicba, vagy egy 20as.  Járjon az ilyen a kocsijával. Belém könyökölt.  Még jó, hogy Lilikém nincs itt, leadhattam az oviban. Ha én haza megyek, akkor vár a mosás, főzés, vasalás, na meg a gyerek nevelés. Nem a barátnőkkel ülök be koktélozni, vagy nem a kondiba rohangászok. Igaz, megtehetném... a férjem jól keres, meg ezért szültem a gyereket, nem?!Ostoba liba, hogy mereget a zöld szemeit, ja, az ott egy csoki folt, de jobb ha iparkodsz, elmegy a buszod, mert tudod, a busz még rád se vár!"

"Mi a...... óóóóóóó bassza meg.... A kabátom... MI A?! Ez a dagadék belém törölte a csokoládéját. Most mostam ki a kabátom. Hát ez remek... Nem csoda, hogy ilyen kövér... Legalább addig ne zabálna, amíg utazik. Ez különösen jó benyomást fog kelteni állásinterjún. Isteni lesz a csokoládé foltos fehér kabátom. Nem is ciki. Miért kell az ilyen dagadék nőknek mindenhol útban lenni?! Én értem, evési és családi problémái vannak, ezért néz ki úgy mint egy női mislen baba. Fasza.... Ő lelki beteg, én meg anyagi... Ha ide se vesznek fel, ha itt se kapok munkát... vissza kell költöznöm a szüleimhez. Nem akarok! Most már végre rendezni szeretném a dolgaim. Egyenesbe akarok jönni. Úgy tényleg. Szeretnék végre egy jó állást... Óh, bassza meg... Hiába méregetem ezt az elhasznált háztartásbelit, nem jutok előbbre, hiába töltöm ki rajta a mérgem. Arra sem méltó, hogy beszóljak neki... Elmegy a busz, és akkor még el is kések....."

 

Szerző: Verde Lunaria  2011.05.08. 14:40 Szólj hozzá!

Címkék: irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://magamkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr692887287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása